Lekkere shakes

Ik heb de aardbei shake geprobeerd. Lekkere smaak en ik zit er goed vol van. Ik meng hem met 250 Gr yoghurt en soms wat fruit er door.

De proefverpakking met verschillende smaken besteld en nu een aantal geprobeerd, ze smaken goed. Ik was nogal bang voor de aardbeiensmaak want dat is vaak mierzoet, maar deze was erg lekker.

Super lekkere smaken, Snel geleverd in huis

Snelle levering en goede producten

Al 2 jaar klant bij Be-Slank en zeer tevreden. Ik gebruik vooral de proteïne maaltijd repen chocolade pinda & de Triple Choclat shake en deze zijn heerlijk. Ze leveren zeer snel.

Goede kwaliteit, en lekkere smaken

Snelle levering, lekker veelzijdige producten. Vult goed en niet chemische nasmaak.

Weet ik nog niet

De levering gaat snel Verder vind ik het nog moeilijk te beoordelen want ik ben net pas begonnen Ik heb 1 shake die is wel lekker

2 weken lang geprobeerd: niets afgevallen.

Helaas niets afgevallen. Had het luxe proefpakket besteld: de koekjes en de knabbels die in het pakket zaten laten staan. 2 stuks fruit als extra aan de shakes toegevoegd, Waardoor het niet lukte is dus totaal onduidelijk......

snelle levering en een persoonlijke noot bij de zending, dat doet het altijd goed!

gisteren gestart en inmiddels 3 smaakjes geprobeerd. Ik vind deze lekker, idd niet zoetig. Doe het door yoghurt. Beetje vroeg om na 1,5 dag een goed oordeel te kunnen geven maar ik ga er voor!

De service is perfect, vandaag bestelt, morgen geleverd.

Ik ben gestart op aanraden van een vriendin. Samen probeerde we al vele zaken om af te slanken. met Be-slank voel ik me goed. Ik heb niet te veel honger en de kilo's vliegen er van af. Ik ben gemotiveerd en doe verder.

Heerlijke niet te zoete gluten en lactosevrije shakes in diverse smaken.

Zo blij met deze ontdekking ik vind ze heerlijk ben blij dat ze niet te zoet zijn, er is ook genoeg keuze in smaak. Ze zijn ook nog eens gluten en lactosevrij. Wordt mijn buik erg gelukkig van. Heb het meegenomen op vakantie met de tomatensoep en baconchips erg praktisch en geen overbodige buikklachten en ongemakken. De chips is zeker ook 1 van mijn favorieten. En mijn gewicht is er goed mee onder controle te houden met deze produkten. Verder snelle levering. Wat ik ook leuk vind dat er bij de bestelling altijd een kaartje zit waar nog iets echt op geschreven staat. Ga zo door ik zal zeker vaker een bestelling plaatsen.

Super lekkere shakes

Snelle levering en super lekkere sales, dat word lastig kiezen straks

zeer vlugge levering en er komen steeds meer producten dat maakt het afvallen nog fijner !

goede service , voor vragen altijd hulp ,ga zo door !!

Super vriendelijk, leuk kaartje bij de bestelling

De review van de andere cliënten veel belovend

Door een cliënt van mij haar enthousiasme aangestoken. Vandaag mogen ontvangen, dus morgen gaan we van start. Wordt vervolgd

Goede tekst en uitleg over de producten.Ga hier nog vaak terugkomen.Ga zo door

De shakes kan ik iedereen aanbevelen,minder suiker dan andere en lekker vol van smaak. Ook met magere yoghurt heeeel erg lekker.

Goede smaak

Goede voorlichting via de chat,ik ben vandaag begonnen met de shakes fase 1. Ik kan dus nog niets beoordelen

Perfect! Top service.

1ste keer dat ik iets bestel bij jullie. Gaat vlot en gemakkelijk. Veel en duidelijke informatie op de website. Bij bestelling direct een email met de info van bestelling enz.. als er een product niet is, krijg je alsnog een mail met de vraag of je iets anders wil +voorstel van alternatieven (echt gemakkelijk en fijn). Ik bestel zeker nog!

Het is gemakkelijk om verantwoord en gezond te diëten , service enproducten zijn uitstekend. Succes.

Het is gemakkelijke manier om af te vallen verantwoord en gezond,de service is uitstekend en de producten zijn zeer goed. Succes !!!

Pakket be-slank ontvangen

Ik heb het pakket met de shakes ontvangen. Iets later dan gepland ivm het warme weer.

Alles is goed

Goede service, snelle levering, lekkere producten en alles vult prima

Ik ben zeer tevreden over de producten die ik heb besteld. Ik gebruik de chocolade shake met melk en de vanille shake met kwark, ze smaken me beide prima en het is goed vol te houden. Ik ben erg blij met de snelle levering.

Niet voor herhaling vatbaar

De shake is te dun en de smaak vind ik ook niet zo goed

Fantastische maaltijdshakes

De shakes smaken heerlijk en ben onder de indruk van de ingrediënten. Favoriete smaken vanille en banaan.

Prima service, snelle levering, leuk dat persoonlijke kaartje erbij. Top

Heerlijke shakes. Heb nu alle vruchtensmaken en vind ze geweldig. Zo ik afvallen geen straf.

Helpend

De shakes zijn lekker en het helpt mij om te focussen op verantwoord afvallen. Ik vind het een fijn idee dat ik daarbij de goede stoffen binnen krijg.

Anjerplein 1

9753GT Haren

050 – 204 16 40

Over Be-Slank

Al onze maaltijdshakes worden gemaakt met hoogwaardige plantaardige eiwitten en zijn met zorg voor jou geselecteerd. De maaltijdshakes zijn op basis van natuurlijke ingrediënten en dat proef je. Geniet van de rijke, natuurlijke smaak. Vrij van o.a kunstmatige kleurstoffen en bewaarmiddelen.