Helpend

De shakes zijn lekker en het helpt mij om te focussen op verantwoord afvallen. Ik vind het een fijn idee dat ik daarbij de goede stoffen binnen krijg.

heel vlot en goed verpakt op tijd geleverd!

ondertussen nog maar 2 shakes gebruikt en de smaken zitten heel goed. Je hebt direct het gevoel dat je genoeg hebt. voorlopig hou ik het op 1tje per dag om even gewoon te worden, nadien zal ik er 2 nemen. De reep als tussendoor is ook een goed oplossing, wel liefst in de frigo bewaren met deze warme temperaturen!

Snelle levering en duidelijke website

Snelle levering Leuk kaartje met motiverende tekst toegevoegd

de service is prima niks mis mee

heb deze besteld omdat ik lactose intolerant ben, heb deze nu 2 dagen in gebruik, voor in de ochtend en in de middag, de shake is heerlijk en sommige lekker fris, fijn met dit warme weer. de shake is makkelijk door de yoghurt te verwerken, en door de melk. echt een aanrader voor iedereen.

Lekker en veel variatie

Snelle levering van de producten. Veel keuze uit diverse smaken, waardoor afvallen niet saai wordt.

Goede producten, kwaliteiten liggen hoger dan elders; als logisch gevolg daarvan ook de prijzen.

Be-Slank producten zijn erg praktisch wanneer men weinig tijd kwijt wil zijn aan het prepareren van een maaltijd. Prima te gebruiken i.c.m. actief sporten (spieropbouw) vanwege het hoge eiwitgehalte, een shake is in 2 minuten gemaakt en opgedronken, inclusief spoelen beker. Sterk argument om deze producten te kopen is voor mij de veganistische achtergrond, niet om dierenleed te voorkomen, wel om gezondheidsproblemen te vermijden. Minpunten zijn de wat hoge prijzen van de producten, zeker uitgaande van het wat lage aantal calorieën per shake; wellicht dalen die in de toekomst wanneer van meer massaproductie genoten mag worden. Naast bovenstaande worden de producten voornamelijk verkocht met als doel het verliezen van lichaamsgewicht - dus niet zoals ik om 3-5 shakes per dag als vervangers van normale gezonde maaltijden te gebruiken, gebruik zoals op de verpakking scheelt in de kosten en zal voor doeleinden als afvallen prima werken.

Fijn helder product

Ik gebruik nu een tijd Be-Slank en heb mooie resultaten! Ik vind het een fijn product, makkelijk te gebruiken en de chocolade smaak is heerlijk! ook de repen bevallen mij goed en gebruik is als extra na de middag shake. Ik ben nog van plan om aantal kilo’s kwijt te raken en daarna af te gaan bouwen. Absoluut aanrader!

Shakes met een goede smaak en weinig suiker

Dit is de 2e zomer dat ik de shakes gebruik. Bij mij gaat het maar om een paar kilo, maar wil het wel verantwoord doen. Door mijn Coeliakie moet ik glutenvrij eten en bij Be-Slank is dit goed voor elkaar! Na wat zoekwerk en vergelijking sprint Be-Slank er echt uit. Ik ben fan!

Zeer lekkere, voedzame shake!

Sinds mijn 16e (nu 20) drink ik al shakes in de ochtend of middag ter vervanging van brood voor mijn intoleranties. Dit is de lekkerste shake die ik heb geprobeerd sinds die tijd! Top shake en snelle levering.

nog weinig contact gehad, maar wat contact er was, was prima!

heel goed , een persoonlijk briefje erbij!

Goede en snelle service

Duidelijke en overzichtelijke website. Snelle service. Leuk bemoedigingskaartje bij je bestelling. Lekkere producten.

Goede service, vriendelijk personeel en heerlijke producten

Voor de zoveelste keer een bestelling gedaan. De shakes bevallen me nog steeds en het afvallen gaat door, als ik op mijn streef zit neem ik waarschijnlijk mijn leven lang nog 1 shake als ontbijt, dat valt goed en eten valt me zwaar s'morgens.

Prima afvalproducten met goede smaak!

Het doet denken aan Straight away maar je hoeft er niet meteen een coach bij te nemen en kan online bestellen. Smaak triple chocolade is het lekkerst in kwark vind ik. De proteïne repen hebben een volle smaak en je zou er 2 per dag kunnen nemen en dan past het nog in het dieet.

110% puur genieten

De aardbei smaak is verrukkelijk, ik voeg de schepjes toe aan griekse yoghurt en het smaakt naar een heerlijk toetje zo is het dieet makkelijk vol te houden kan niet wachten om ook andere smaken te proberen, voor de mensen die afvragen of het wel een vullend gevoel is? Uiteraard ik was hier ook huiverig over, zodra je je portie op hebt heb je toch behoorlijk een gevuld gevoel! En pas achter een 3-4 uur weer honger afhankelijk van persoon.

Goede smaak

De shakes zijn erg lekker, voor mijn doen een beetje aan de dunne kant qua substantie. Ik kon op de verpakking alleen nergens vinden hoe ik de shakes moest maken, heb het maar op de gok gedaan. Uiteindelijk heb ik het op de website wel gevonden. Dat was het enige minpuntje, verder ben ik tevreden. De prijs is misschien wat aan de hogere kant, maar dat vind ik niet erg voor een shake op natuurlijke basis.

Snelle en correcte levering

Erg smaakvolle producten!

De producten van Be-Slank zijn over het algemeen erg lekker. Smaken verschillen nu eenmaal, maar ik kan hier erg goed terecht voor heerlijke koolhydraatarme producten. Super fijn. Na een kleine pauze (terugval in opletten met koolhydraten) nu de smaak weer te pakken en de producten van Be-Slank helpen mij daar erg goed bij. Op weg om de bijgekomen kilo's en uberhaupt nog teveel kilo's kwijt te raken! Op deze manier is het alles behalve een straf.

Pluspunten

Altijd netjes antwoord op mijn vragen en supersnelle levering.

Heb ik nog steeds niet

Zou het niet weten

Pluspunten

Snelle levering. Netjes verpakt. Vanille heeft een lekkere smaak.

Pluspunten

Snelle levering Goede smaakvolle producten

Pluspunten

Duidelijke website, snelle service

Misschien een 'proevertje' gratis aan klanten voorzien

Pluspunten

Snel geleverd! Glutenvrij!!! (Heb zelf coeliakie) Heel veel verschillende smaken! Net begonnen, dus nog express niet op de weegschaal gestaan! Maar ik vermoed dat er al wel iets af is, dus zeer zeker werkt het!

Geen tips of verbeteringen! Ben onwijs te spreken!

Pluspunten

Natuurlijke producten, de shakes zijn allemaal even natuurlijk van smaak en lekker, ruim aanbod, regelmatig nieuwe producten (blijft in ontwikkeling en vernieuwing), snelle levering, goede service en opvolging, persoonlijke aanpak (geen gestadariseerde mails), duidelijke tips, een goed vol te houden dieet waarmee je effectief gewicht verliest!

Pluspunten

Zeer goede producten en veel goede informatie op de website

Mobiele website kan iets duidelijk, menu zit verborgen achter streepjes wat niet voor iedereen duidelijk zal zijn

Anjerplein 1

9753GT Haren

050 – 204 16 40

Over Be-Slank

Al onze maaltijdshakes worden gemaakt met hoogwaardige plantaardige eiwitten en zijn met zorg voor jou geselecteerd. De maaltijdshakes zijn op basis van natuurlijke ingrediënten en dat proef je. Geniet van de rijke, natuurlijke smaak. Vrij van o.a kunstmatige kleurstoffen en bewaarmiddelen.