Pluspunten

De smaken van de shakes zijn erg lekker en na bestellen is het snel in huis.

Tot op heden heb ik die niet

Pluspunten

Kundige mensen, snelle levering maar bovenal super lekkere shakes!! Veel mensen denken bij shakes ieuwww maar dan zeg ik altijd probeer ze van Be-Slank! Zó heerlijk en er zitten zoveel goede dingen in. Kan me geen beter ontbijt voorstellen!!!

Eigenlijk geen, iets meer acties misschien!

Pluspunten

Snelle levering, goeie producten

Pluspunten

Kan niet anders zeggen gewoon super

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering, zelfs glutenvrij

Meer glutenvrije producten

Niks

Pluspunten

Lekker shakes, gezonde ingrediënten, prijs-kwaliteit verhouding.

Pluspunten

Super! Het dieet is duidelijk en zonder toevoegingen. Precies wat ik nodig heb. Erg leuk de motiverende kaartjes bij ontvangst.

Pluspunten

Goed gewoon.. Levering mooi op tijd zoals aangegeven Meer recepten als aanvulling op deze site zouden welkom zijn.. Zodat het bedrijf ook enigszins helpt in het vervolg.. Je kan uiteraard ook naar een diëtist Maar een week menu als sympathieke aanvullende informatie zou echt tof zijn

Nee.. geen. wat meer warme maaltijden zouden wel fijn zijn. De soep jes neem ik niet omdat ik zelf een goed soepje kan maken.. 2x shake of reep gaan op den duur wat andere trek geven. Dat moet je niet hebben! Ik ben inmiddels wel erg gehecht aan beslank. Val nog wat af . En kom gelukkig niet aan Een digitaal weegmoment zou een extra service zijn . Tegen betaling ofzo . Ze zijn maar ideeën. Maar wie weet of het in de toekomst een optie is

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

Snelle levering en prima producten!

I love sale!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nog niet kunnen uit proberen

27 april besteld dit verliep prima, het zou de 30 ste geleverd worden maar dit wordt nu 2 mei ivm vertraging.. jammer zeker als jij je er helemaal op in stelt.

Pluspunten

Fijne shakes die ons goed helpen met afvallen

De bezorging duurde wel wat lang over het weekend heen. Ik had gedacht de producten opzaterdag te ontvangen als ik ze op vrijdagochtend bestel ipv maandag/dinsdag.

Pluspunten

Snelle levering Proefpakket besteld, met 8 smaken. Daarvan vond ik de aardbei smaak echt verassend lekker. Daarna grote blikken besteld. Ik voel me prima tijdens het gebruik van de shakes. Ik denk dat dit vooral te maken heeft met de stabiliteit van mijn suikerspiegel. Er zit weinig suiker in de shakes. Goede samenstelling van voedingsstoffen. Zeker in vergelijking met andere shakes. Ik neem 2 shakes per dag + een lichte maaltijd. Ik ben nu 2 weken bezig, ik heb nog niet op de weegschaal gestaan. Maar ik merk aan bepaalde kledingstukken dat ze toch iets minder strak zitten. Het is fijn om niet de hele dag na te hoeven denken over wat je moet eten. Zo kan ik het veel beter volhouden. Al met al dik tevreden ;-)

De proefverpakking vond ik erg prijzig. Wel handig om smaken te kunnen testen. Over het algemeen wel prijzig, maar dat is met de meeste afslankshakes zo. Poeder lost niet helemaal op in de melk als ik een shaker gebruik(verschillende geprobeerd) met een staafmixer/blender lukt dit wel. Dan zijn alle klontjes eruit. Hierdoor wel lastiger mee te nemen naar werk o.i.d. Jammer dat het niet in de winkel te verkrijgen is. Met water of amandelmelk vind ik ze minder lekker, met magere melk zijn ze heerlijk. Ik vind het idee van veel melk drinken minder fijn, maar dat is een afweging die je moet maken.

Pluspunten

Goede producten en de smaken zijn zoals je ze verwacht.

Leuke gezonde recepten zou fijn zijn .

Pluspunten

Heel leuk dat je een kaartje met motiverende tekst krijgt bij je bestelling. De levering is ook snel en je kunt zelf de datum uitkiezen, wat ook wel handig is! Ook kun je vragen stellen aan de online-coach en helpen ze je snel.

Ik heb geen verbeterpunten.

Pluspunten

Ik verbaas mij over de smaak van de shakes! Ik maak ze met soya yoghurt en dat smaakt heeerlijk! Ook leuk dat er een persoonlijke boodschap bij zat. Extra motiverend. Volgende keer ga ik wat nieuwe smaakjes proberen. Eerste shake ooit die en betaalbaar is en nog lekker blijft ook!

Pluspunten

Supergoeie en snelle levering van heerlijke producten! Ik ben zelf weg van de triple chocolate shake

Nvt

Pluspunten

Snelle levering, lekkere shakes

Misschien iets dikkere shakes voor in water en melk

Pluspunten

Goede service en snelle levering. Ook fijn dat je zelf kan kiezen wanneer je het bezorgd wil hebben. Altijd een leuk motiverend kaartje erbij. Ik vind alle producten lekker van smaak en je houd echt een vol gevoel. Ook als je een vraag hebt voor de dieet coach, je wordt snel en goed geholpen. Echt een aanrader. De shakes zijn super lekker

Pluspunten

Prima service. Altijd iets persoonlijks of een extraatje bij de bestelling

Te korte scheplepels. De lange worden/zijn vervangen voor kortere. Dit is heel onhandig.

Pluspunten

Goede service en hele snelle levering!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en heel fijn dat er een proefpakket bestaat.

Ik heb de zakjes gemixt met melk en vind bijna alle smaken moeilijk te proeven, de smaak is heel licht op de chocola en bosvruchten na. Ik twijfel of ik nu een heel blik van een smaak moet kopen.

Anjerplein 1

9753GT Haren

050 – 204 16 40

Over Be-Slank

Al onze maaltijdshakes worden gemaakt met hoogwaardige plantaardige eiwitten en zijn met zorg voor jou geselecteerd. De maaltijdshakes zijn op basis van natuurlijke ingrediënten en dat proef je. Geniet van de rijke, natuurlijke smaak. Vrij van o.a kunstmatige kleurstoffen en bewaarmiddelen.