Pluspunten

Snelle levering en leuk kaartje erbij.

Het postkantoor vraagt altijd als ik naar mn pakketje vraagt wie de verzender is...ik zeg altijd ik weet niet wat erop staat...voel me beetje voor aap staan als ik door de winkel be slank hoor galmen omdat dit op hey adreslabel staat...zal niet anders kunnen vrees ik.

Pluspunten

Snelle, goede verzending met elke keer een leuk briefje erbij

andere manier van sparen voor korting zou leuk zijn. Ik snap dat ze reviews willen, maar daar zou ook een andere manier voor bedacht kunnen worden. Nu hebben mensen wel erg vaak een zelfde soort reactie gepost.

Pluspunten

Snelle levering en goede service. Motivatie kaartjes bij levering erg leuk om te krijgen! Producten zelf tot nu toe allemaal lekker en ik val eindelijk weer af...

Pluspunten

Leuk een positief persoonlijke kaart erbij. Goede shakes en lekkere repen.

Pluspunten

Supersnel

Geen idee

Pluspunten

Heerlijke zijn de shakes ik vind de smaken aardbei banaan en vanilie erg lekker. Voor mij geen strak of een shake te drinken in plaats van een maaltijd! Erg fijn dat ze lactose vrij zijn

Pluspunten

Ik ben nu paar dagen bezig en vind de shakes heerlijk. Zou bijna een milkshake kunnen zijn. De andere smaakte altijd naar iets chemisch en met vieze nasmaak, deze zijn top

Niks

Pluspunten

Koop al jaren en jaren Mn shakes bij be slank! Elke keer na een bestelling kijk ik er weer naar uit!

Pluspunten

Ik ben natuurgeneeskundig therapeut en ben erg tevreden over het product en over de goede service afhandeling als er iets aan de hand is.

Ik zou het fijn vinden als de shake meer dik en lobbig is van structuur.

Pluspunten

De bestelling werd snel verstuurd Er is veel keuze in zowel producten alswel smaken van de shakes. En ze zijn van hoge kwaliteit, ik heb verschillende smaken geprobeerd, omdat je , heel handig, een doos met alle smaken shakes kunt bestellen, zo kan jezelf uitvinden wat jouw favoriet is, ik vind bijvoorbeeld mango passievrucht echt heerlijk, en omdat ik het eiwit poeder uitsluitend door de yoghurt eet is cappuccino niet zo’n favoriet van mij, maar ik kan me voorstellen dat dit door de melk wel heerlijk is. Voor ieder wat wils en ieder kan ook op zijn eigen manier afvallen, ik doe het rustig aan, 1 tot 2 keer per dag en ik val prima af, top!

Pluspunten

Snelle levering, lekkere shakes!!

Pluspunten

Altijd snelle levering met een motiverende tekst erbij! Vriendelijke benadering!

Pluspunten

Snelle levering, maar vooral prima kwaliteitsproduct tegen goede prijs.

Pluspunten

Mijn bestelling was de dag nadien al in huis!! Dat was super!!! En de producten die ik al geproefd hebt zijn lekker!!!

Blijf gewoon zo verder doen!!

Pluspunten

Bestelling was snel binnen. Leuk een inspirerende quote kaart erbij met een handgeschreven extra boodschap. Over de producten kan ik nog niets zeggen. Morgen ga ik van start..

Pluspunten

Goede producten, smaakt ook lekker, goed advies

Pluspunten

Aardige mensen die genoeg informatie weten te geven over de producten ook een duidelijke website en snelle levering top bedrijf!

Pluspunten

Snelle levering. Goed product. We hebben eerder wat besteld, tot volle tevredenheid.

Nee.

Pluspunten

Superfijne shakes, verzadigend. Geweldig dat het lactose en glutenvrij is. De repen vind ik erg lekker. Snelle levering, snelle reacties.

Meer shakesmaken zoals cookies.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Er was eerst een probleem met me bestelling maar het is zeer netjes opgelost.

Pluspunten

Helemaal prima, nette service, snelle levering, super

Pluspunten

Heerlijke shakes, goed te gebruiken icm magere yoghurt of kwark en vers fruit.

Pluspunten

Goede communicatie, snelle levering, produkten zijn zeer gezonde keuze in vergelijking met soortgelijke produkten/aanbieders

Pluspunten

Snelle levering dus kon snel beginnen. Voor de eerste week de aardbeienshake gekozen...super lekker!!..na 1 week 2 kilo kwijt. Ook de chocolate peanut bar was een traktatie

Pluspunten

Snelle levering, fijne producten en een persoonlijke service.

Anjerplein 1

9753GT Haren

050 – 204 16 40

Over Be-Slank

Al onze maaltijdshakes worden gemaakt met hoogwaardige plantaardige eiwitten en zijn met zorg voor jou geselecteerd. De maaltijdshakes zijn op basis van natuurlijke ingrediënten en dat proef je. Geniet van de rijke, natuurlijke smaak. Vrij van o.a kunstmatige kleurstoffen en bewaarmiddelen.