Pluspunten

Snelle levering, producten heerlijk en goede kwaliteit.

Pluspunten

De mooie en motiverende spreuken, elke keer weer fijn! En dit keer kreeg ik ook een lekkere verrassing om te proberen!

Pluspunten

Ik krijg zoveel energie van deze shakes dat ik geen andere meer wil hebben. Er zit gezonde ingredienten in wat ik heel belangrijk vind. De smaken zijn heerlijk en ze vullen goed.

Ga zo door en ook mijn vriendin is bijna om om eens een bestelling te plaatsen bij jullie.

Pluspunten

Levering volgend afspraak Prima smaken tot nu toe

Pluspunten

Snelle en correcte levering De shakes zijn in verhouding tot andere shakes suiker en calorie armer met wel veel vezels

Pluspunten

Nette en correcte levering!

Pluspunten

Mijn eerste bestelling geplaatst en een dag later al ontvangen!

Pluspunten

Ruime keuze, snelle levering, niet duur.

Pluspunten

Makkelijk bestellen en snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering Leuk persoonlijk kaartje om je aan te moedigen.

Pluspunten

Pluspunten

Het bestellen gaat heel gemakkelijk en is snel bezorgd. De site is overzichtelijk.

Pluspunten

Overzichtelijke website, snelle levering, goede smaak

Pluspunten

Snelle levering, prima shake. Wel even wennen aan de smaak

Jammer dat er geen maatschepje bij zit. Voor dit bedrag mag je dit toch wel verwachten

Pluspunten

goede uitleg , veel positieve en blije gebruikers, snelle levering net met fase 1 gestart dus daarover later een review :) smaakt heerlijk gebruik nu Forest fruit , en zit met smart op de Bananen shake te wachten om evt af te kunnen wisselen , keep you posted Thanks vriendelijke groet Berry

Pluspunten

goede producten en een snelle levering.

Pluspunten

Heerlijke shakes! Alle smaken zijn even lekker. Was lang opzoek naar shakes zonder lactose omdat ik een intolerantie heb. Veel shakes zijn echt niet lekker en smaken nergens naar maar deze shakes zijn heerlijk. Ik heb het proefpakket besteld en geprobeerd. Ben meer dan tevreden, blijf hier bestellen!

Pluspunten

Snelle levering! Snel antwoord op vragen. Aardbeienyoghurt shake vind ik erg lekker met yoghurt/kwark.

Pluspunten

vlotte levering, voldoende uitleg, en product werkt effectief zoals omschreven

Pluspunten

Op donderdag het proefpakket besteld Op vrijdag al geleverd. Top! Fijn, dat er ook een keuze is om het af te halen.

tot nu toe heb ik hier geen opmerkingen over

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vaste klanten voordeel ipv punten dmv beoordelingen. Nu meerdere beoordelingen met mijn naam die op hetzelfde neerkomen om zo punten te vergaren voor korting. Dit kan mijn inziens ook anders...

Pluspunten

Smaakt allemaal voortreffelijk

Pluspunten

Heerlijke smaak shakes. Lekker om door de yoghurt te doen. Vult goed. En uitermate gezond alleen maar natuurlijke ingrediënten.

Pluspunten

Lactose vrij afvallen, heel fijn. Lekkere smaken. Alsnog erg romig met toevoeging van amandelmelk.

Pluspunten

De variaties van de verschillende smaken zijn top. De smaken zijn reëel en super lekker. Er is steeds een fijne persoonlijke boodschap handgeschreven bij het pakje.

Indien een product (zoals Mango shake) niet meer in voorraad is, deze te kunnen bestellen via een wachtlijst? Ik ben iedere keer te laat om de mango shake te bestellen.

Anjerplein 1

9753GT Haren

050 – 204 16 40

Over Be-Slank

Al onze maaltijdshakes worden gemaakt met hoogwaardige plantaardige eiwitten en zijn met zorg voor jou geselecteerd. De maaltijdshakes zijn op basis van natuurlijke ingrediënten en dat proef je. Geniet van de rijke, natuurlijke smaak. Vrij van o.a kunstmatige kleurstoffen en bewaarmiddelen.