3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De shake is waterig dun en niet goed vullend. Spijt van de aanschaf. Smaak is chemisch ondanks dat de shake naar eigen zeggen natuurlijk is.

Pluspunten

De smaken zijn echt en natuurlijk. Wat het is dat proef je.

Nee

Pluspunten

snelle levering en heerlijke shakes

Pluspunten

Besteld en snel in huis. En als er vragen zijn worden ze altijd beoordeeld. Heb totaal geen negatieve punten.ga zo door :-) :-)

Die heb ik niet.goed he :-) :-)

Pluspunten

Veel keuze in shakes die, bijna, allemaal even lekker smaken.

Pluspunten

wederom snel het bestelde pakket binnen en de producten vervelen gelukkig nog steeds niet. Smaak blijft goed en lekker. Heel erg tevreden over be-slank :-) Het eerste streefgewicht is bijna bereikt, maar heb ik stiekem al verder naar beneden bijgesteld. Het kost me namelijk totaal geen moeite, dus ik ga lekker nog even door!

Jammer dat de wraps regelmatig uitverkocht zijn. Maar ze zijn dan ook erg lekker en makkelijk in gebruik.

Pluspunten

Snelle levering, de producten smaken super en niet zo chemisch. Mijn huid wordt er super egaal van en zit lekker in mijn vel!

Geen.

Pluspunten

De bestelling gaat makkelijk. De communicatie is duidelijk en transparant. De producten worden supersnel geleverd. Het product, in dit geval de shakes, zijn kwalitatief gezien de beste die ik tot nu toe heb gehad. In tegenstelling tot andere producten bevatten de shakes van Be Slank weinig suiker en veel eiwitten. Een goede voedingswaarde dus! Dat betekent dat je geen hongeraanvallen gedurende de dag krijgt. Het afvallen is nu echt goed op gang gekomen. Dat is echt super! Ik kan iedereen dit product aanbevelen!

Pluspunten

Snelle levering problemen worden direct naar tevredenheid opgelost

Pluspunten

De shakes hebben natuurlijke smaken , waardoor ze super lekker zijn .

Idee om de zakjes ook per stuk aan te bieden , zodat je zelf kunt kiezen .

Pluspunten

Duidelijke informatie over de verzending. Het proefpakket is een goede start: zo ontdek je welke smaken het beste bij je passen. Het is voor mij belangrijk dat het product geen dierlijke ingrediënten bevat.

Pluspunten

Bijzondere producten, 100 % plantaardig en van zeer hoge kwaliteit.

Wat informatieve filmpjes op de website over bijvoorbeeld de ingrediënten, tips en ervaringen vind ik altijd leuk :)

Pluspunten

Super snelle levering en een attente motiverende boodschap in het pakketje!! Ga vanaf morgen echt aan de slag en ben benieuwd hoe de shakes gaan smaken, maar als ik de reviews mag geloven zullen ze heerlijk zijn wat het afslanken een stuk makkelijker maakt!!!

Pluspunten

Snelle levering , goede producten en goede service

Tot nu toe geen , top bedrijf!

Pluspunten

snelle levering en de producten zijn lekker

op dit moment geen

Pluspunten

Super snelle levering, heerlijke shakes en altijd een motiverend kaartje erbij. Echt top!

Blijf vooral zo doorgaan

Pluspunten

Pluspunten

Prima organisatie met goede service

Pluspunten

Snelle levering van lekkere producten.

Heb nog niets kunnen ontdekken

Pluspunten

Snelle levering. Goed bereikbaar

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, goede klantenservice!

Verkeerde smaak shake binnen gekregen, dit gemeld bij de klantenservice en de volgende dag al de goede smaak shake binnen met nog extra's als compensatie! Super!

Pluspunten

Snelle levering en fijne producten

Pluspunten

-bij vragen snel reactie -goede producten -snelle levering

Pluspunten

Snelle levering, fijne producten. Lekker en het werkt!

Pluspunten

Snelle levering, goede producten. Snel antwoord als je een vraag hebt. Duidelijke site, Dieet is goed vol te houden zonder hongergevoel.

Anjerplein 1

9753GT Haren

050 – 204 16 40

Over Be-Slank

Al onze maaltijdshakes worden gemaakt met hoogwaardige plantaardige eiwitten en zijn met zorg voor jou geselecteerd. De maaltijdshakes zijn op basis van natuurlijke ingrediënten en dat proef je. Geniet van de rijke, natuurlijke smaak. Vrij van o.a kunstmatige kleurstoffen en bewaarmiddelen.