Erg blij mee en lekkere shake!

Al geruime tijd gebruik ik de chocolade-shake en ik ben er zeer tevreden over…!!

Heerlijke smaken, heerlijk om de dag mee te beginnen

Geen chemische smaak zoals bij andere maaltijdshakes, heerlijk om de dag mee te beginnen

Fijn dat het ook glutenvrij is.

Fijne shake.

Top! Geen hongergevoel en ook nogeens lekkere shakes

Heel blij met mijn aankoop, na jaren af en aan andere shakes geprobeerd te hebben. Dat kon ik nooit volhouden, de shakes van be slank wel. Je zit vol tot de volgende maaltijd/shake. En voor een lekker tussendoortje heb ik de maaltijdrepen aangeschaft. Blij met de producten van be slank!

Snelle levering, andere dag in huis !!

Fijne snelle levering de andere dag in huis ! Smaken van de shake’s zijn ook lekker. Ik heb al van alles geprobeerd, maar deze shake’s smaken het beste .

Heerlijk shake

Dit is een heerlijk smaak, ik meng het met 350 ml ongezoet soja melk en geen enkel klonten.

Betrouwbaar en goed

Eerlijke producten en een vlotte service. De producten worden altijd snel opgestuurd en geleverd.. Chapeau!

Lekkere shakes

De shakes zijn heerlijk. Niet zo zoet als andere en raak er goed vol van. Ik maak er 1 per dag met Griekse yoghurt en de andere met yoghurt op plant basis ivm de lactose. Ook de repen zijn heerlijk.

Zeer lekkere shakes

Triple Chocolate shake en Chocolate Caramel Shake vind ik super lekker. Is goed vol te houden, geen honger.

Gebruik de produkten van Be-Slank al een tijdje en ben heel tevreden met de behaalde resultaten. Ik bestel vaak het proefpakket omdat ik dan enerzijds de verschillende smaken heb en anderzijds is het gemakkelijk om zo een zakje mee te nemen. Pakt weinig plaats in en je hebt steeds de juiste hoeveelheid. Ben ook zeker te spreken over de klantenservice van Be-Slank. Ik had een levering niet gekregen van postnl en de mensen van Be-Slank zijn onmiddellijk in actie geschoten om het probleem op te lossen en 1week later had ik een nieuwe zending in huis.

geweldig!

Het proefpakket heb ikbestelt om uit te proberen en omdat de zakjes makkelijk mee te nemen zijn naar mijn werk. Ik vind zelf de choco en cappucinosmaak het lekkerste door melk, de andere vind ik meer voor door de yoghurt. Er zit geen smaak in die mij niet bevalt. Alle smaken zijn lekker!

Lekker eiwitshakes om af te vallen.

Ik zocht melkvrije eiwitshakes. En deze zijn heerlijk ik doe ze door de kokos yoghurt.

Smullen maar!

Het lukte mij niet meer om af te vallen. Ik heb echt veel geprobeerd. Maar toen zocht ik op een Shake-dieet op natuurlijke basis en kwam ik uit bij Be-slank. En met Be-slank lukt het afvallen wel! :) Ik meet mijzelf zo langzaam aan een nieuwe levensstijl aan. Als ik een vraag heb, krijg ik dezelfde dag vaak nog antwoord. Voor mij werkt dit top. Het gaat niet super snel maar dit hoeft ook niet. De shakes zijn overigens verrukkelijk. Ik gebruik zelf volle producten en dit maakt ze nog iets romiger. Ik smul ervan en ik ben fan!

Snelle levering. Ik heb het test pakket besteld met verschillende smaken. Nu pas 3 4 smaakjes getest en allemaal even lekker! Goed en duidelijk advies op de site. Heel benieuwd naar het eindresultaat!

Prima shakes

Snelle levering. Erg leuk persoonlijk berichtje erbij. Ben er net mee begonnen. Ik heb de smaak Mango Passiefruit genomen. Erg lekkere frisse smaak. Ga zeker nog een andere smaak proberen.

Prima shakes.

De smaken chocolade, vanille en cappuccino zijn favouriet. Ik maak ze met melk in de blender.

Perfecte snelle ontbijt

Ik drink elke werkdag een proteïne shake als ontbijt. Ik drink dit op in de auto zodat ik geen tijd verlies ‘s ochtends. Voor mij het perfecte vullend, gezonde en snelle ontbijt. Ik vind deze shakes ideaal omdat ik met mijn lactose intolerantie geen shakes gebaseerd op melk mag drinken.

Heerlijk, goed vullend en betaalbaar .

De shake is heerlijk met melk, of havermelk. Een schepje door de kwark of door een baksel kan ook prima. Er zitten goede ingrediënten in en het is betaalbaar. Kortom alles wat ik zoek in een shake.

Smaakt heerlijk

Zojuist begonnen met Een proefpakket om alle smaken uit te proberen En moet zeggen tis heerlijk ook het honger gevoel is eraf

Simply The Best

Ik kom altijd terug bij mijn favoriete maaltijd shake van Be Slank, Mijn Favo Double choco , maar laatste keer cappuccino geprobeerd Deze shake gaat zeker ook op mijn Favo lijst

Lekker voor door bv de kwark

Lekker voor door de kwark of yoghurt. Of als je minder tijd hebt met bv plantaardige melk.

Lekkere shakes

Heerlijke smaken. Ik meng zelf met kwark, zodat het iets meer vult. Dan goed vol te houden. Smaken zijn erg lekker, levering snel! Aanrader!

Gezond snacken kan ook lekker zijn!

Als ik vroeger dacht aan gezonder eten associeerde ik dat meteen met minder lekker, geen smaak,…. Dankzij de producten van be-slank kan ik eindelijk zeggen dat gezond eten ook lekker kan zijn. De ongezonde snacks zijn bij ons in huis allemaal weg en nu is er enkel nog plaats voor gezonde snacks. Bedankt be-slank om gezond eten lekker te maken!

Beste en lekkerste shakes, en erg fit gevoel!

Ik bestel al jaren, ooit begonnen omdat ik shakes zocht die lactose vrij zijn. Ik ben nog steeds net zo gek op de shakes als in het begin. Ooit begonnen omdat mijn darmen niet goed werken en weinig bouwstoffen opnemen, en ik een maag en stokdarm ontsteking had en dus niks kon eten. bij deze shakes voel ik me erg fit en de bouwstoffen worden opgenomen! Geen ontbijter, een shake is dan ideaal. Snel en makkelijk mee te nemen. Ik zit goed vol van de shake en ze smaken heerlijk! Ik was bang dat de smaak me zou gaan vervelen, maar niks is minder waar! Zeker een aanrader om de proefverpakking te proberen. Zo weet je snel welke smaak jouw favoriet is. Het contact met het bedrijf gaat erg soepel, en alle vragen worden persoonlijk beantwoord. Ik blijf zeker bestellen!

Snelle levering, persoonlijke touch, natuurlijke smaken

Ik ben verrast. Ten eerste ontzettend snelle levering, een kaartje met een persoonlijke touch om je te motiveren in de strijd tegen de kilo's. En dan verrast me ook nog eens de smaak van de shakes en de Aziatische soep. Mijn ervaring met andere producten was vaak dat het vaak wat chemisch en ontzettend zoet smaakt. Maar deze shaken van Be-Slank absoluut niet. Perfect om te combineren met sojamelk of magere kwark. En de soep is een perfect licht tussendoortje.

Anjerplein 1

9753GT Haren

050 – 204 16 40

Over Be-Slank

Al onze maaltijdshakes worden gemaakt met hoogwaardige plantaardige eiwitten en zijn met zorg voor jou geselecteerd. De maaltijdshakes zijn op basis van natuurlijke ingrediënten en dat proef je. Geniet van de rijke, natuurlijke smaak. Vrij van o.a kunstmatige kleurstoffen en bewaarmiddelen.