Pluspunten

Lekker shakes!

Zet bij de producten hoevaak je iets kunt gebruiken.

Pluspunten

Altijd snelle en vlugge levering beveel t iedereen aan

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

beter om gaan met een klacht kreeg een bus die stuk was aan de onderrand (ingedeukt) daar kwam de poeder uit zelf op moeten lossen heel vervelend product kost al genoeg

Pluspunten

Snelle levering en goede en lekkere producten!

Pluspunten

De shakes zijn heerlijk en vullen echt voor lange tijd. Ik ben begonnen met fase 1 a en ik heb alleen de eerste dag wat last gehad van honger, maar niet eens echte honger. Het is goed vol te houden en al ruim 1 kilo kwijt na 1 dag. Op de site is alle informatie te vinden.

ik kan niets bedenken. Ik ben tevreden over alles.

Pluspunten

Snel geleverd. Pluspunt is dat er veel keus is in smaken en ze zijn lekker. Repen choco crispy zijn lekker. Andere smaken nog niet geprobeerd. Kortom gewoon doen!

Nee

Pluspunten

Snelle levering, snel antwoord op een vraag, netjes verpakt.

Geen vermelding van “slank” op het adressen etiket ,mijn pakje was helaas bij de buren afgeleverd. Opzich oke, maar ze zijn nogal snel met commentaar

Pluspunten

Snelle en nette levering

geen

Pluspunten

Prima bedrijf. Nette website, overzichtelijk. Snelle levering

Misschien toch leuk als er ook wat recepten op staan.

Pluspunten

ben heel blij omdat het heel snel bezorgd wordt. veel keuze en ben terecht gekomen door mijn dieetiste.

Pluspunten

Snelle en correcte levering!

Pluspunten

Heerlijk spul, ik vind forest fruit de lekkerste. Ik mix m graag met magere kwark. Zo maak ik een lekkere en verantwoorde lunch. Het lekkerst om er nog wat vers fruit in te doen. Snel bezorgd. Jammer dat je bij 1 bus verzendkosten hebt.

Verzendkosten bij afname van maar 1 bus.

Pluspunten

Ik heb al eerder verschillende soorten shakes gehad, maar deze zijn veruit het lekkerst. Over smaak valt natuurlijk te twisten, maar wat deze shakes niet hebben en ALLE andere shakes die ik tot nu toe geprobeerd heb, is dat melige, weeïge "eiwitsmaakje". Ik heb een proefpakket besteld en ik denk dat ik inmiddels alles maken geprobeerd heb, er is er geen eentje die ik met tegenzin druk. Daarnaast heb ik de pasta geprobeerd, deze is niet van volkorenpasta te onderscheiden. Valt misschien wel iets sneller uit elkaar. Ook de chocoladekoekjes zijn erg lekker. Omelet smaakt gewoon naar omelet. De pannenkoeken en de soepjes zijn absoluut niet mijn smaak. Tomatensoep heeft een raar bitter smaakje en de pannenkoeken zijn erg zoet en lijken niet gaar te worden. Die bestel ik niet meer in het vervolg.

Ik heb geen persoonlijk kaartje gehad :( Daarnaast vind ik het lastig informatie over het dieet te verzamelen. Ik heb repen besteld en kwam er pas later achter dat die eigenlijk niet geschikt zijn ter vervanging van een maaltijd. Het zou fijn zijn als je een overzicht zou hebben wat er als volledige maaltijd telt (dus ook met toegevoegde vitamines en dergelijke) en wat er als tussendoortje en/of aanvulling geldt. Gedoe om dat te achterhalen naar mijn mening. Misschien een aparte tab maken op de website waar je alles in kan vinden zodat je niet elk product hoeft aan te klikken om de voedingswaardes te zien. Ook mis ik een beetje een soort community waar je samen kunt praten over je ervaringen. Op andere fora is ook weinig te vinden over Be-Slank. Ik begrijp niet waarom er op social media zo weinig volgers zijn voor dit product, want het zou echt met bergen tegelijk uit de schappen moeten vliegen. Ik vind het oprecht heel lekker, terwijl ik bij andere shakes de dagen aftelde tot ik weer iets "normaals"kon eten.

Pluspunten

Goede smaken Snelle levering

Pluspunten

De site is heel duidelijk. alle verwijzingen kloppen. Nu ga ik aan de slag met B Slank Deluxe pakket.

Pluspunten

Denken altijd mee. Meteen antwoord op je vragen. Mooie nieuwe duidelijke site

Pluspunten

Levert snel en zijn goede producten! Fijn dat er geen gluten en weinig tot geen suiker in zit

in water is de shake wel erg dun en vult minder

Pluspunten

Snelle levering, duidelijk website

Pluspunten

Snelle levering en een divers pakket met Shakespeare en repen besteld. Tot nu toe smaakt alles lekker.

Pluspunten

Pluspunten

Meteen geleverd,en goed geholpen door de hulp lijn.

Pluspunten

lekkere produkten

beschrijving miste ik bij het startpakket moest nu via internet opzoeken hoe ik het moest doen. zou handig zijn als er een boekje bij zit met beschrijving plus tips.

Pluspunten

Heerlijke producten Snelle levering Goede prijs

Pluspunten

Lekkere producten en makkelijk

De producten buiten de shakes om vind ik persoonlijk vrij duur in aanschaf

Anjerplein 1

9753GT Haren

050 – 204 16 40

Over Be-Slank

Al onze maaltijdshakes worden gemaakt met hoogwaardige plantaardige eiwitten en zijn met zorg voor jou geselecteerd. De maaltijdshakes zijn op basis van natuurlijke ingrediënten en dat proef je. Geniet van de rijke, natuurlijke smaak. Vrij van o.a kunstmatige kleurstoffen en bewaarmiddelen.