Pluspunten
Ik heb al eerder verschillende soorten shakes gehad, maar deze zijn veruit het lekkerst. Over smaak valt natuurlijk te twisten, maar wat deze shakes niet hebben en ALLE andere shakes die ik tot nu toe geprobeerd heb, is dat melige, weeïge "eiwitsmaakje". Ik heb een proefpakket besteld en ik denk dat ik inmiddels alles maken geprobeerd heb, er is er geen eentje die ik met tegenzin druk.
Daarnaast heb ik de pasta geprobeerd, deze is niet van volkorenpasta te onderscheiden. Valt misschien wel iets sneller uit elkaar. Ook de chocoladekoekjes zijn erg lekker. Omelet smaakt gewoon naar omelet. De pannenkoeken en de soepjes zijn absoluut niet mijn smaak. Tomatensoep heeft een raar bitter smaakje en de pannenkoeken zijn erg zoet en lijken niet gaar te worden. Die bestel ik niet meer in het vervolg.
VerbeterpuntenIk heb geen persoonlijk kaartje gehad :(
Daarnaast vind ik het lastig informatie over het dieet te verzamelen. Ik heb repen besteld en kwam er pas later achter dat die eigenlijk niet geschikt zijn ter vervanging van een maaltijd. Het zou fijn zijn als je een overzicht zou hebben wat er als volledige maaltijd telt (dus ook met toegevoegde vitamines en dergelijke) en wat er als tussendoortje en/of aanvulling geldt. Gedoe om dat te achterhalen naar mijn mening. Misschien een aparte tab maken op de website waar je alles in kan vinden zodat je niet elk product hoeft aan te klikken om de voedingswaardes te zien.
Ook mis ik een beetje een soort community waar je samen kunt praten over je ervaringen. Op andere fora is ook weinig te vinden over Be-Slank. Ik begrijp niet waarom er op social media zo weinig volgers zijn voor dit product, want het zou echt met bergen tegelijk uit de schappen moeten vliegen. Ik vind het oprecht heel lekker, terwijl ik bij andere shakes de dagen aftelde tot ik weer iets "normaals"kon eten.