Pluspunten

Super snel geleverd. Er wordt ook echt gekeken naar de opmerkingen die je bij de bestelling plaatst. Kreeg er zelfs een extra product erbij. Leuk een persoonlijk aanmoedigingskaartje bij je bestelling !

Aangeven of uitverkochte producten nog op een later moment alsnog besteld kunnen worden.

Pluspunten

Snelle levertijd, makkelijke website. Lekkere shakes die goed vullen. Heb het proefpakket gekozen, smaken erg lekker.

Pluspunten

Vrijdagmiddag besteld, zaterdag alles binnen. Netjes verpakt met een mooi motivatie kaartje erbij. Vandaag begonnen. 1 shake op om half 8 en begin nu tegen half 12 echt trek te krijgen! Be strong!

Pluspunten

Makkelijk bestellen snelle levering. Goede kwaliteit producten!

Pluspunten

Heel stipt. Persoonlijke touch door het kaartje met handgeschreven boodschap. De meeste maaltijdshakes zijn best lekker!

Pluspunten

De pot mag wel wat voller zijn

Pluspunten

Bestelling gauw in huis

Nvt

Pluspunten

Meerdere malen besteld - steeds opnieuw een uitstekende service. *****

Pluspunten

Snel geleverd zodat je snel aan de slag kan!

Pluspunten

Lekker smaak, goed gedaan

Pluspunten

Zeer positief over de snelle levering en de producten

Pluspunten

snelle levering en een persoonlijk geschreven "succes" , maakt het toch net iets persoonlijker. Leuk! Net mijn eerste shake genomen dus nog geen succesverhaal ;-)

Pluspunten

Erg net bedrijf, producten zijn gezond met veel goede ingrediënten. Erg blij met de shakes en verzot op dubble chocolat.

Pluspunten

Bestellen gaat heel makkelijk en de levering gaat ook snel, is de volgende dag.

Pluspunten

Snelle communicatie, snelle levering

Alles als zeer positief ervaren

Pluspunten

Snelle levering Snelle en goede service Leuke extra service na aankoop Vriendelijke klantendienst Eenvoudig en snel bestellen Su-per lekkere shakes ! Hier kan geen andere shake tegenop, gewoon natuurlijk lekker en je krijgt wat je verwacht, heerlijk! Leuk om mee te variëren, dit wordt nooit saai om te drinken/eten! Geweldig!

Eeeehhh.... ;-)

Pluspunten

Netjes en op tijd geleverd en prima verpakt

Pluspunten

Product werd snel en netjes verpakt geleverd.

Pluspunten

Had het starterspakket besteld en was er precies op de dag, die ik had aangevinkt , super! Wat ik ook leuk vond, is dat er een klein krabbeltje op de kaart stond. Gister begonnen met het pakket en weet zeker, dat ik weer ga bestellen!

Kan ik zo snel niet bedenken...

Pluspunten

Mijn 1e week ze er bijna op en ik ben begonnen met fase 1b. s morgens tot de lunch houd ik het goed vol maar eind van de middag heb ik toch iets extra's nodig om het tot het avondeten te redden. verder vind ik de shakes wel erg lekker!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Spullen prima op tijd geleverd gekregen, had o.a. de box met verschillende smaken en ik heb er nog maar een paar geproefd maar vind ze tot nu toe lekker.

Ik had al in de reviews gelezen dat de shake dun blijft en daardoor een minder verzadigd gevoel geeft, daar ben ik het mee eens. Ook met yoghurt blijft hij veel dunner als mijn andere merk en dat is jammer omdat je veel sneller weer trek krijgt.

Pluspunten

Ik ben nu twee weken met de shakes bezig. Ik houd het echter niet vol om niets tussendoor te eten. Vooral in de middag heb ik echt iets van een rijstwafel nodig om het tot het avondeten te rekken. Ik heb ondertussen vanille, mango passionfruit en strawberry yoghurt geprobeerd. De smaak is prima, niet zo chemisch als shakes die ik eerder heb geprobeerd. Ik drink de shakes met twee el kwark en halfvolle melk, aangevuld tot 300 ml. Mede dankzij de shakes ga ik veel bewuster om met mijn calorieinname. Na de eerste week was ik 1,5 kg kwijt :).

De shakes houden altijd wat klontjes over na het shaken. Ik mis tussendoortjes die niet meteen 200 kcal bevatten, zodat ik niet neig naar ongezonde tussendoortjes.

Anjerplein 1

9753GT Haren

050 – 204 16 40

Over Be-Slank

Al onze maaltijdshakes worden gemaakt met hoogwaardige plantaardige eiwitten en zijn met zorg voor jou geselecteerd. De maaltijdshakes zijn op basis van natuurlijke ingrediënten en dat proef je. Geniet van de rijke, natuurlijke smaak. Vrij van o.a kunstmatige kleurstoffen en bewaarmiddelen.