Pluspunten

Snelle levering, topproducten

Nvt

Pluspunten

Positieve ervaring qua bestelling, communicatie en smaak.

Pluspunten

De site is overzichtelijk en duidelijk, de bestelling was snel binnen! De verpakking van de shake ziet er mooi en aantrekkelijk uit. Maar wow wat waren de eerste vijf dagen pittig! Troost voor iedereen: Als ik het kan; dan kan iedereen het!! Ik had de verpakkingen met losse zakjes zodat ik de smaken uit kon proberen. Heb een paar favorieten daar zal ik meer van bestellen. Het lekkerst vind ik ze door sojamelk. En het fijnst is dat de eerste kilo's wegsmelten al binnen een week :-)

Pluspunten

Leveren altijd op tijd en af en toe een kleine verrassing in het pakket, waarvoor dank!

Pluspunten

Geweldige producten, duidelijke omschrijving en eerlijk! Goede service en geven snel antwoord opvragen zowel via de mail als via Facebook. Ze denken met je mee en geven tips voor het afvallen.

Geen! Ga zo door! Ben benieuwd naar de caramel fudge smaak!!

Pluspunten

Keurig en snelle levering

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering, prima service.

De shakes mogen wel wat voller/zwaarder op de maag zijn om als maaltijdshake te dienen. Ze smaken niet lekker met alleen water, maar wel prima als je half water / half melk gebruikt. Hetgeen tevens een simpele bereiding is met een lekker resultaat.

Pluspunten

Snelle levering, persoonlijke noot op een briefje (vind ik erg leuk) en ruim assortiment! Bevalt mij erg goed doordat het vrij is van dierlijke eiwitten en toegevoegde suikers.

Pluspunten

Ik ben na mijn bestelling goed op de hoogte gehouden van de verwachte levering en het werd binnen 2 dagen geleverd! Heel erg prettig!

Pluspunten

really fast delivery. Package is nicely done with filling paper to secure products inside ! Also very sweet to receive a personal note with kind wishes in hand-writing. Feels very personal and motivational :)

Pluspunten

Snelle bezorging van lekkere shakes!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Het wordt snel geleverd. Maar eerder een compliment voor bezorgbedrijf.

Prijs, prijs, prijs!!! Veelste te duur voor wat je kan verwachten. Daarnaast zijn de repen niet echt van hoge kwaliteit! Resultaat was van korte duur. Na 3 dagen heb je zoveel trek omdat de shakes niet voldoende energie geven.

Pluspunten

snelle levering , volgens afspraak

Pluspunten

Zeer snelle levering, uitmuntende klantenservice.

Pluspunten

Goeie kwaliteit van poeder geen gruis of klontjes in melk of yoghurt Snelle levering en altijd een hart onder de riem op het levering kaartje het stimuleert wel

Pluspunten

Snelle reactie toen ik een vraag stelde! Tevens een lekker product, een eiwitshake die in een vegan lifestyle past en ook lekker smaak (niet zo chemisch als veel shakes). Top dus!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Snelle levering - Persoonlijke motivatie op leveringsbewijs - Mogelijkheid tot proefpakket

- Verzendkosten en anders alleen mogelijkheid om op te halen in Haren.

Pluspunten

Snelle en correcte service

nvt

Pluspunten

Snelle levering met altijd een kleine persoonlijke boodschap!

Pluspunten

Snelle levering en goed product. Een eiwitshake zonder een mega hoeveelheid suiker kreeg ik niet gevonden totdat ik terecht kwam op de be-slank site. Shakes zijn lekker en je proeft geen poedertjes door de shake heen. Het pretpakket met verschillende smaken is zeker aan te raden, zo kun je de verschillende smaken eerst proberen.

N.v.t.

Anjerplein 1

9753GT Haren

050 – 204 16 40

Over Be-Slank

Al onze maaltijdshakes worden gemaakt met hoogwaardige plantaardige eiwitten en zijn met zorg voor jou geselecteerd. De maaltijdshakes zijn op basis van natuurlijke ingrediënten en dat proef je. Geniet van de rijke, natuurlijke smaak. Vrij van o.a kunstmatige kleurstoffen en bewaarmiddelen.