Pluspunten

Reeds meerdere malen besteld. Goede producten - zeer snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering. Net begonnen, dus kan nog niet veel vertellen. 1 Shake geprobeerd: mango-passievrucht. Vrij zoet, maar wel lekker. Als lunch een halve wrap gevuld met rauwkost en wat kip. Eind van de middag wel een flink hongergevoel, maar kunnen stillen met een halve reep en een appel. Ben benieuwd naar de andere producten in mijn starterspakket

Pluspunten

Lekkere en voedzame shakes. Snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De shakes vindt ik persoonlijk beter dan andere die ik al ooit heb geprobeerd. Tripple chocolate is mijn favoriet

Gratis verzending zou toch een must moeten zijn mits de aandkoop van 1 shake pot toch al redelijk duur is.

Pluspunten

Producten zijn super, snelle levering, overzichtelijke site en je word goed per mail op de hoogte gehouden van de status van je bestelling! Zeer positief!

N.v.t.

Pluspunten

Snellere levering, goede producten, fijne vormgeving, persoonlijke tekstje op kaart.

Pluspunten

Heb hier al eerder besteld. Bestellen gaat makkelijk en de producten worden snel geleverd. Goede service. Ben zelf eens getipt door iemand en zou het zeker ook aan anderen aanbevelen.

Prima service.....goed product

Pluspunten

Top service! Top maaltijdshakes! Voor het eerst ik heb bij Be-Slank besteld en ik ben zo blij met mijn keus! De smaak van maaltijdshakes is echt ongelooflijk! Ongelooflijk lekker! Blij blij blij :)

geen

Pluspunten

Snelle levering met keuze mogelijkheid wanneer je wilt laten leveren. En dan nog een persoonlijk geschreven aanmoediging bij de bestelling is toch wel heel leuk. Over de producten en de prijs ben ik meer dan tevreden. Met name in vergelijk met een haast vergelijkbaar dieet. De smaken van be-slank staan me zoveel beter aan, dat het daarom een stuk makkelijker is om vol te houden. Wel zou het hongergevoel nog wat minder mogen. Maar ondanks dat, voel ik me al fitter dan vorige week.

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt en producten zijn smaakvol

Pluspunten

Snel met leveren Duidelijke uitleg over gebruik van shakes Duidelijke uitleg Samenstelling van de shakes

Meer coaching dal

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en het product netjes ontvangen. Twee van de 8 shakes geprobeerd en smaken heerlijk mengen ook goed geen klontjes etc.

Nog niet

Pluspunten

Snelle levering! Heerlijke shakes!

Pluspunten

Snelle levering. Ook mogelijkheid om op te halen id sportschool.

Pluspunten

uitstekende producten, goede service en heldere communicatie. Fijn dat er bedrijven zijn die voedingsmiddelen maken en verkopen die zuiver, eerlijk en gezond zijn !!!

Pluspunten

Snelle levering & lekkere producten

Pluspunten

Lekkere smaken, snelle levering, duidelijke informatie op website!

Nee

Pluspunten

Duidelijke website, snelle afhandeling, de persoonlijke noot in het pakket is leuk!

Pluspunten

Wegens foutieve gegevens kwam mijn pakje niet toe, was volgens Post NL geleverd maar ik had niets ontvangen en er stak ook geen briefje in de bus. Beetje paniekerig toch maar gebeld en kreeg een vriendelijke dame aan de lijn die dit euvel direct heeft opgelost. slecht na 2 dagen mocht ik dan mijn pakje ontvangen. Ben dus gisteren avond gestart, se shake (aan de de dunne kant) viel goed mee, afwachten dus Sonia

De shake zou een beetje meer gebonden mogen zijn, vind hem een beetje te lopend, maar dit is het enige punt van kritiek

Pluspunten

Zeer snelle service

Pluspunten

Smakelijke producten, zeker geen straf om te volgen.

Wat meer makkelijke recepten, tips om de producten te gebruiken.

Pluspunten

Be-Slank verkoopt de enige shakes die ik lekker vind. Snelle levering.

Pluspunten

Super snelle levering. Duidelijke site Veel smaken

Vind de verpakking in zakjes handiger.Dat was het voordeel van een proefpakket

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Anjerplein 1

9753GT Haren

050 – 204 16 40

Over Be-Slank

Al onze maaltijdshakes worden gemaakt met hoogwaardige plantaardige eiwitten en zijn met zorg voor jou geselecteerd. De maaltijdshakes zijn op basis van natuurlijke ingrediënten en dat proef je. Geniet van de rijke, natuurlijke smaak. Vrij van o.a kunstmatige kleurstoffen en bewaarmiddelen.