Pluspunten

Per omgaande bevestiging van bestelling, bestelling heel netjes geleverd de volgende dag. Leuk dat de bestelling een persoonlijk berichtje bevat, erg attent!

Tot nu toe heel erg tevreden, kan niks bedenken om te verbeteren.

Pluspunten

Snelle levering! Correcte Afhandeling Goed product!

Pluspunten

Heerlijke producten! Ben inmiddels 10 kilo kwijt, dus dat is zeker positief. Was iets van 3 maanden met Be Slank gestopt, maar ben op gewicht gebleven (zonder daar veel moeite voor te doen eigenlijk). Nu ben ik weer begonnen voor de laatste kilo's.

Een tip is misschien om wat leuke eiwitrijke recepten te vermelden op de site. Wat je 's morgens en 's middags moet eten is duidelijk, maar heb graag wat handvaten voor het avondeten.

Pluspunten

snelle levering. producten altijd op voorraad

wat meer variatie op producten

Pluspunten

snelle en correcte levering. be-slank doet ook effectief zijn werk als je u aan een gepast dieet houdt.

voor mij niets negatief,extra acties of lagere prijzen zijn altijd welkom-)

Pluspunten

Bestelling en levering heel vlot verlopen. Dus prima.

Dit is geen verbeterpunt maar heb meer dan een jaar herbalife shakes gebruikt (ook de cappucino) en... die is wel dikker van consitentie.. die van jullie is meer liquider(dunner). Dit is geen kritiek he.

Pluspunten

Zeer snelle afhandeling.

Pluspunten

kwalitatieve producten en correcte leveringen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Super snelle levering.

Heb geen verjaardagskadotje gekregen bij mijn nieuwsbrief inschrijving, al staat het er wel bij, was de 23-07 jarig.

Pluspunten

Fijne site, super snelle levering en erg goede producten!

Pluspunten

Snelle levering, prima verpakt. De communicatie met het bedrijf is uitstekend: vriendelijk en to the point. En dan nog eens de producten: die zijn van een goede kwaliteit en heel effectief!

Pluspunten

Snelle levering, lekkere producten, voldoende resultaat en overzichtelijke site.

Misschien kunnen jullie aangeven hoe bijvoorbeeld een dagmenu eruit ziet met daarin een omelet. Is dat een shake vervanger of een warme maaltijd vervanger?

Pluspunten

Top. Snelle levering!

Pluspunten

Leveren goede verantwoorde producten voor een goede prijs.De levering gebeurt altijd volgens afspraak namelijk;vandaag besteld voor 16.00 morgen al in huis.

Pluspunten

Snelle levering, top!

Pluspunten

Snelle levering. Goede producten. Lekkere producten. Snel antwoord op vragen via e-mail gesteld.

Bij de eerste bestelling toch even een soort handleiding meesturen. Wat kun je beter niet doen, wat kun je beter wel doen.

Pluspunten

Goeie recensies ook is de levering lekker snel

Nee zou zo snel nergens op kunnen komen alles is goed

Pluspunten

Goede en snelle levering. Bestel zeer zeker weer.

Pluspunten

correcte en snelle levering. kwaliteitsproducten

meer uitleg om de producten op een gepaste manier te gebruiken,meest efficiente manier

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke website, verschillende manieren voor betalen, persoonlijke notitie; toch leuk!

Tot nu toe geen.

Pluspunten

Snel geleverd. Zat zelfs nog een kaartje bij waarop veel succes gewenst werd. Heel leuk!

Pluspunten

duidelijke site, snelle levering! net de eerste shake gegeten uit mijn proefpakket, met yochurt. de smaak is super! Boven verwachting want ik vind de shakes van bv modifast niet lekker! Update; super snelle reactie op mijn review, goed bezig!

jammer dat de afslankpakketten niet te bestellen waren. even een update, het niet kunnen bestellen blijkt een foutje van mij te zijn. ik ben terug gegaan naar de site na een reactie van be-slank en heb gekeken of het nu wel lukte, en idd, waarschijnlijk heb ik niet goed op de smaak geklikt waardoor ik dus ook niet kon bestellen! de volgende keer maar dan!

Anjerplein 1

9753GT Haren

050 – 204 16 40

Over Be-Slank

Al onze maaltijdshakes worden gemaakt met hoogwaardige plantaardige eiwitten en zijn met zorg voor jou geselecteerd. De maaltijdshakes zijn op basis van natuurlijke ingrediënten en dat proef je. Geniet van de rijke, natuurlijke smaak. Vrij van o.a kunstmatige kleurstoffen en bewaarmiddelen.