Pluspunten

Goed assortiment, prijs is gemiddeld in de zin van niet veel duurder dan elders. Aankopen worden supersnel geleverd.

Pluspunten

Supersnelle levering. Aardbei shake besteld, echt heerlijk. Chocolade frambozen repen zijn ook lekker neem pas een halve reep als ik echt naar zoetigheid smacht. En de chippies zijn echt een beloning in het weekend. Had na een zakje ook geen trek in meer in meer, is precies genoeg.

Pluspunten

Maatschepje bij de eerste bestelling

Pluspunten

Snelle levering. Vandaag de aarbeishake geprobeerd, is erg lekker. Precies zoet genoeg. Ik ben benieuwd hoe de andere smaken zijn.

Het enige verbeterpuntje die ik kan bedenken is dat ze vermelden hoeveel en wat voor vitaminen er in de shake zitten.

Pluspunten

Snelle levering. Je wordt op de hoogte gehouden over je bestelling wanneer verzonden en bezorgt wordt. Kwaliteit shake's en afslank repen heel erg goed lekkere smaken en geen bittere of vreemde nasmaken heerlijk gewoon. Mogelijkheid achter af betalen .

Op dit moment geen.

Pluspunten

Overzichtelijke site snelle levering

Pluspunten

Be slank heeft lekkere shakes waarmee afvallen niet moeilijk hoeft te zijn. De shakes vullen goed. Ik heb een proefpakket genomen en de shakes waren allemaal goed, hoewel ik de 1 lekkerder vond dan de ander, maar dat is een kwestie van smaak. De eerste week ook al lekker afgevallen, terwijl ik niet de 3-5dsgen 3 shakes heb genomen. Dit leek me ontzettend moeilijk en ondanks dat toch al een mooi resultaat! Hopelijk blijft dit doorzetten!

Ik heb nu de aardbeien shakes besteld. Een verbeterpunt zou zijn om maatschepjes bij te leveren. Ook vond ik het jammer dat bijna alle smaken die ik lekker vind uitverkocht zijn! Hopelijk is fit snel weer aangevuld.

Pluspunten

Erg snel bezorgd, zoals afspraak. Makkelijk besteld en betaald. Alles was heel duidelijk

Niet zo zeer voor bedrijf, maar ik vind het jammer dat ze shakes niet helemaal goed oplossen (of doe ik iets fout, gewoon in kude melk?) en ik vind ze MIERZOET, maar dat ligt aan mij :) Misschien aantrekkelijk maken om bijvoorbeeld voor een maand te bestellen en dan korting te geven? Ik weet dat andere site's dat wel doen. Dan is het natuurlijk aantrekkelijk om ergens anders te bestellen als ik daar uiteindelijk goedkoper ben als ik meer koop.

Pluspunten

Echt een uitkomst voor mensen met een allergie. Snelle bezorging en de shake's zijn heerlijk!

Jammer dat er soms smaken uitverkocht zijn.

Pluspunten

De producten zijn smaakvol en de levering is snel. En het werkt!

Pluspunten

Snelle levering en goede producten

te weinig goedkope producten om toe te voegen om bij tweemaal een maaltijdshake de verzendkosten te voorkomen en een extra product toe te voegen. Elke levering heb ik een shaker toegevoegd, maar deze was uitverkocht. Deze keer heb ik een extra shake besteld omdat ik het zonde vind om verzendkosten te betalen. beetje jammer.

Pluspunten

Al meerdere keren besteld. Snelle service. En goede producten. Vriendelijk personeel. Als je een vraag hebt, wordt deze snel beantwoord.

Ga vooral zo door!

Pluspunten

Prettige site, duidelijke navigatie en heldere uitleg over de producten. Bestelproces was makkelijk, levering zeer snel en met een persoonlijke noot. Ik bestelde een pot shakes, repen en pannenkoeken, en alle producten bevallen mij prima. Goede smaak, de repen zijn echt lekker, ook als tussendoortje op niet-lijn-dagen een verantwoorde keuze! Ik heb de producten vergeleken met producten van andere bekende diëten en ik zie dat er in de producten van Be-slank meer eiwit zit en minder koolhydraten. Daarnaast valt de prijs mee, ook prettig.

Ik zou graag meer producten willen zien, zo kan ik de noten-honing-reep die als presentje bij mijn bestelling zat nergens op de site terug vinden. Dat is jammer. Nog een puntje is dat ik het niet helemaal duidelijk vind wat voor dieet jullie aanraden. Ik heb de hele site gelezen en ik begrijp dat ik in principe 2 shakes en normaal diner moet eten - waar in dat verhaal pas ik de proteinerepen? En zijn alle repen maaltijdvervangend of is daar verschil in?

Pluspunten

Snelle levering heerlijke smaken andere merken zijn altijd met een vieze na smaak deze is heerlijk

Dat sommige smaken snel uitverkocht zijn en sommige smaken eruit zijn

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel geleverd... ziet er super uit!! Nu het resultaat afwachten !!!!

Evt beschrijving erbij doen en tips waar je de shake's mee kan mengen. ..

Pluspunten

Bestelde artikelen zijn de volgende dag ook echt in huis en alles wordt keurig verpakt. Je wordt via de mail ook goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Soms krijg je iets extra's in de vorm van een korting bij een volgende bestelling of een gratis reep.

Voor vaste klanten misschien iets coulanter zijn met verzendkosten?

Pluspunten

Zeer goede producten aan een eerlijke prijs en zeer goede service . De producten waren na 2 dagen al afgeleverd .

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Ik heb pas 2 zakjes geprobeerd, ze smaken wel, maar ik moet er wel aan wennen. Ik geef elke smaak een cijfer en banaan en aardbei hebben allebei een 7 gekregen. Ik ben benieuwd naar de rest van de smaken en natuurlijk naar de werking ervan.

Pluspunten

Goed bereikbaar snelle levering

Pluspunten

Snelle levering! Goeie producten

Pluspunten

Perfect, snelle levering en steeds correct!

Pluspunten

Snelle levering en reacties

Prijs kan altijd beter maar toch zijn ze niet de duurste

Pluspunten

Ontzettend snelle levering. Duidelijke site.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en snel antwoord op email

Weinig tot geen begeleiding tijdens het afvallen.

Pluspunten

Snel bezorging goede service

Ik Kan het tijdstip niet aangeven van bezorgen

Anjerplein 1

9753GT Haren

050 – 204 16 40

Over Be-Slank

Al onze maaltijdshakes worden gemaakt met hoogwaardige plantaardige eiwitten en zijn met zorg voor jou geselecteerd. De maaltijdshakes zijn op basis van natuurlijke ingrediënten en dat proef je. Geniet van de rijke, natuurlijke smaak. Vrij van o.a kunstmatige kleurstoffen en bewaarmiddelen.