Pluspunten

De wraps zijn echt zoals omschreven, lekker met plakjes kipfilet en sla,ook de aardbeishake valt in de smaak, snelle levering erg handig met track en trace. Super jullie hebben er een vaste klant bij ! p.s moet nog - 40kg 1e week - 5 !!

Evt. nog aanvullende producten zoals stevia.

Pluspunten

Snelle levering Veel verschillende mogelijkheden

Weinig ervaringen van gebruikers op jullie site te vinden

Pluspunten

Snelle levering. Persoonlijk nootje. Goede smaak shakes. Was bang voor chemische nasmaak Ga hiermee mijn laatste kilo's kwijtraken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke communicatie

Helaas geen geschikte shake voor mij. Ik heb de vanille shake gekocht omdat er geen lactose in zit. Maar 10 minuten na opdrinken kreeg ik darm problemen. Kan het helaas niet gebruiken. Smaak is wel erg lekker.

Pluspunten

Heerlijke shakes, vullen goed en makkelijk vol te houden!! Super!

Pluspunten

Snelle levering, goede informatie op de site

Pluspunten

Snelle levering betaalbaar

Pluspunten

Toegankelijk, snelle levering en prima werkzame producten

Pluspunten

Ben net een dag begonnen en vind de shaks die ik heb gehad erg lekker. En ga er voor

ik vind dat de verzend kosten als je 2 potten besteld gratis moet zijn Voor de rest prima

Pluspunten

Snelle service....leuk een klein presentje en een persoonlijke noot. Shakes heerlijk en vullend.

Pluspunten

Snelle levering en goede producten. Goede service

Pluspunten

Duidelijke website.....en snelle levering......en ruime keuze

Pluspunten

Zeer goede producten , zeer vlotte levering ,mails worden direct beantwoord. Prijzen liggen ook positief.

Pluspunten

Snelle levering. Veel keus in smaken.

Pluspunten

Super bedrijf! Snelle levering met persoonlijk berichtje erbij, zó leuk! Heerlijke shakes ook en gemakkelijk te bereiden. Mocht je daarnaast nog vragen hebben, over het afvallen bijvoorbeeld, en je mailt ze dan reageren ze daar heel snel op en geven je goede tips om het vol te kunnen houden.

Pluspunten

Supersnel en correct geleverd. Voor 15.00 uur besteld en de volgende dag geleverd. Top !!!!

Pluspunten

perfecte producten snelle levering

Pluspunten

Duidelijke website. Snelle levering.

Ik vond het een beetje vreemd dat toen ik het blik vanochtende opende er nog zoveel lege ruimte in zit. Of blik kleiner of meer inhoud erin doen. Ik heb de shake gemaakt met amandelmelk en komende week met kokosmelk. Ik neem aan dat dat ook prima is.

Pluspunten

goed product, veel informatie, makkelijke website. Fijne snelle levering.

jammer dat de doos met verschillende smaken shakes duurder is (minder aantal maaltijden) dan de verpakkingen van één smaak.

Pluspunten

Goede service, snelle levering en de shakes zijn echt lekker

Een maat schepje in de blikken zou wel handig zijn. Verzendkosten aanpassen. Als je nu 2 blikken bestelt kom je net 10 cent tekort en moet je verzendkosten betalen.

Pluspunten

Zoooo blij dat er eindelijk een natuurlijk shake op de markt is, voor heen deed ik alles zelf mengen maar dan ben je vele malen duurder uit. de service is goed, en de smaken zij heerlijk, de ene wat lekkerder dan de ander maar dat is natuurlijk smaken verschillen, nog een voordeel vind ik dat je het ook met water kan shaken en dan nog heerlijk is ook en niet korrelig in de mond zo als andere merken. voor mij een super dikke pluim!!

geen

Pluspunten

Snelle levering, natuurlijke ingrediënten, werkt goed.

Pluspunten

Voorafgaande aan mijn bestelling eerst gebeld. Super uitleg gehad over hoe ik het t beste kan aanpakken. Daarna meteen bestelling gedaan. Dag erna meteen in huis. Bedankt voor de klantvriendelijkheid en snelle service heb vandaag 3 shakes gehad: vanille, aardbei en passievrucht allemaal goed te drinken :)

Pluspunten

Wauw wat een lekkere shakes zijn dit...heb eerder bij andere bedrijven ook wel eens eiwitshakes besteld maar werd daar regelmatig misselijk van....lemonreepjes en pannenkoekmix ook lekker.....leuk die persoonlijke succes-wens op het kaartje.

Pluspunten

top service

Anjerplein 1

9753GT Haren

050 – 204 16 40

Over Be-Slank

Al onze maaltijdshakes worden gemaakt met hoogwaardige plantaardige eiwitten en zijn met zorg voor jou geselecteerd. De maaltijdshakes zijn op basis van natuurlijke ingrediënten en dat proef je. Geniet van de rijke, natuurlijke smaak. Vrij van o.a kunstmatige kleurstoffen en bewaarmiddelen.