Prima ervaring, leuke producten

Wij hebben een buitendouche besteld, waarbij goed was aangegeven dat er een langere levertijd van toepassing was. Hierover goed ingelicht en uiteindelijk prima levering en fijne communicatie erover.

Geweldig assortiment en snelle levering

Snelle levering en zorgvuldig verpakt

Heel netjes geholpen mooie spullen heel erg blij mee

Mooie spullen , netjes behandeld , goed mee denkend zou zeker weer bestellen

Snel levering en mooi verpakt allemaal!

Snel levering en mooi verpakt allemaal!

Supermooie producten, snel geleverd!

Ben heel blij met mijn beeldjes van PT. Snelle levering. De leveringskosten naar België zijn wel hoog (>€20), in vergelijking met andere shops.

Mooie vaas, komt overeen met foto, goed verpakt

Levering duurde iets langer omdat de vaas niet op voorraad was. Mooie vaas, goed verpakt er een heel aardig handgeschreven briefje in de doos. Erg leuk!

3 handen nodig

Het was iets meer werk om in elkaar te zetten dan ik van tevoren had gedacht. Had echt 1 hand te weinig. Met behulp van een workmate wel op te lossen. 1 schroef pakte niet helaas. (dol) Bankje ziet er mooi uit. Ik heb het gedeeld op insta met 'n tag naar jullie.

Vriendelijke Service

Product was niet op voorraad maar ze kwamen met alternatief. Nette communicatie en handgeschreven briefje met excuses bij de bestelling.

Mooi product én goede service!

Mooi product zoals omschreven én goede service!

Snel, persoonlijk

Leuk, snel en persoonlijk

Super snelle levering

Zeer snelle en correcte levering. Product was heel erg mooi.

Geweldige service en levering.

De bestelde meubels werden binnen 1 a 2 dagen geleverd in goede staat verpakt in originele verpakking. Communicatie verliep snel, soepel, duidelijk en netjes. Erg tevreden met aankoop en de service.

Super!!

Mooie spullen, vriendelijk en netjes geholpen nadat er vragen waren over producten. Zorgvuldig ingepakt met als toevoeging een persoonlijk kaartje. Een aanrader om inkopen te doen bij BRICLiving!!

Super mooie vaasjes en beeld ontvangen. Met een prive welkoms kaartje erbij heel gezellig. Snel ontvangen en perfect verzorgd.

Betrouwbaar en top verzorgd

Binnen een dag al in huis, netjes verzorgd met een persoonlijke note. Erg leuke shop

Nette levering

Prima bedrijf, het bestelde was optijd binnen. Zeer tevreden.

Goede communicatie en levering

Alles goed begeleid

Top service!

Hele snelle levering en het artikel was mooi en netjes verpakt. Top!

Snelle en juiste levering

De telefonische afhandeling was correct en de verzending was erg snel. Dik tevreden.

Keurig verpakt, goed op tijd!

Een prachtige vaas besteld. Keurig verpakt, leuk handgeschreven briefje erbij. Ontzettend fijne webshop!

Mooie smaakvolle spullen, en prima service

Ik ben blij dat we BricLiving hebben leren kennen....en zo dichtbij!

Super service

Hele mooie vazenset besteld, maar helaas was een van de vazen onderweg beschadigd. Gemeld bij de klantenservice en binnen 2 dagen had ik een nieuwe vaas in huis. De set is erg mooi en de service ook helemaal top!

Super fijn geholpen

Ik was mijn betaal link kwijt .maar kreeg meteen een nieuwe link en werd fijn geholpen. .

Snelle reactie....snelle levering

Ik had hun gemaild of een bepaald product op voorraad was...binnen 15 minuten een reactie....binnen 2 dagen in huis. Hou ik van....dus top. Dikkev5 sterren!

Ik vond het niet gemakkelijk om te zoeken. Op het moment dat ik vd website af wilde gaan zag ik ineens deze maat vaas . Maar zag eerst alleen de kleinere maat ipv ze bij elkaar te zetten als een groepje met maten.