De webshop is prima te navigeren en het pakketje kwam precies binnen de op de website aangegeven verzend tijd aan. Kwaliteit producten en zeer netjes verpakt.

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Heel goed.

Alles volgens afspraak gegaan.

Received wrong product, support doesn't answer emails

Instead of Geekvape Kanthal A1 Fused Clapton I received a second pack of Geekvape Kanthal A1 Tape Wire 24GA.

Snel bezorgd

Was snel bezorgd

Ontzettend snel geleverd en goed verpakt. Paste door de brievenbus, super.

Alles wat je wil

Snelle levering, ruime keuze en duidelijke communicatie

Great

Fast delivery!

Ik ben zo blij dat ik dit prachtige apparaat heb gekocht

Dit is het beste apparaat tot nu toe, mooi en gemakkelijk te gebruiken

Matig

Positief zending wel optijd gestuurd Negatief smaak over datum en verkeerde product ontvangen Na 2 dagen nog geen antwoord op mn mail gehad

zoals omschreven en snel

prima versturing en snel betere prijs dan winkel geen verzendkosten

Fantastisch!

Snel geleverd en voldoet aan verwachtingen

Snel en efficiënt

Prima en snelle levering

goede online winkelervaring en de volgende dag de volledige bestelling ontvangen!

De oils zijn goed maar

De olies zijn wel goed en oké. Maar de coils zijn de verkeerde maten. Ze zijn te dun terwijl er bij stond dat ze voor de aspire bp 80 zijn maar ze passen er niet in. Ze zitten te los en al hé olie loopt er aan de zijkanten uit bij de coils

tot nu toe slecht

Bestellen is makkelijk,goed overzichtelijk site,betalen super snel,alleen 5 dagen gewest, ik heb de bestelling nog niet:)) als vandaag ook niet er is,ik ga begin , te zorgen te maken erover.

Goed geholpen en advies gekregen. Snelle verzending

Een top bedrijf !

Een aanrader

Mijn bestellingen netjes verpakt en binnen 1 dag in huis.

Oplichters

4 elfbars gekocht en bij aankomst thuis was de eerste elfbar leeg het lampje brande hierbij wel. Hierna terug naar de winkel gegaan in Ridderkerk. Hierbij vertelde de verkoper dat als je 10 elfbars koopt je ze alle 10 in de winkel moet testen omdat je anders bij problemen geen garantie heb lachwekkend. Alsof je voor 1 gratis elfbar terug komt naar de winkel Oplichters. !!!!!

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Winkel bezocht

alles in orde

snelle levering en goede producten

Besteld en volgende dag in huis.

Snel service

Snel en top service

Zeer prettig. Snelle verzending

Alles ontvangen wat besteld was, ook netjes op tijd geleverd.

Heel netjes verpakt, de aantallen precies als besteld, ook de kwaliteiten.

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk