Helder overzichtelijke website en snelle levering

Via een duidelijke en heldere website bestelling geplaatst die de volgende dag werd geleverd. Fijne service dus!

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Altijd willen helpen en snel verzenden.

Ik heb hier nu twee bestellingen geplaatst die prima zijn afgehandeld. Doordat ik een foutje had gemaakt bij mijn eerste bestelling had ik even wat informatie nodig. Hierdoor heb ik mijn tweede bestelling met aangemaakt en deze ook weer de volgende dag ontvangen.

Snel en netjes geleverd

Betrouwbaar snel goed verpakt en duidelijke communicatie

2 vape pennen besteld waarvan 1 het niet deed en ik ben meteen met een alternatief geholpen.

Niks mis mee..

In de winkel goede uitleg gehad.. en mijn bestelling later ook snel binnen en goed verpakt

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Winkel bezocht

Top service en kwaliteit!

Top service! Snel in huis ook, heel erg blij mee dank u wel!

Snelle levering, goede producten, helemaal top.

Zowel de levering als het product zelf verloopt naar behoren

Goede snelle service..

Bestelling wordt snel verwerkt.. goede en uitstekende service... kunnen andere webshops nog veel van leren!

Mooi product en snelle levering

Snelle levering en product zoals beschreven

Top kwaliteit en snelle levering

Trage levering

Op 1 augustus bestelling gedaan en betaald maar nog steeds de bestelling niet ontvangen. Ook geen reactie op mijn mail gekregen (8-8). Jammer dit!!

Goede imformatie, vlotte levering

Prima, kundige shop, snelle levering. PostNL liet het kwa levering enigszins afweten (2 dagen later). Dit kan ik e-smokewinkel niet echt aanrekenen.

levering goed, levertijd lang

Geleverd volgens afspraak maar wel lang wachten op levering

Aan te raden!

Goede prijzen en snelle bezorging

Producten op voorraad. De levering is langer dan aangegeven wordt,

kreeg de verkeerde vloeistof, maar heeft wel veel op voorraad, wat andere winkels niet hebben.

Geslaagd

Geweldig levering en assortiment

Altijd hier bestellen

Veel keuze en snelle levering.

Snel geleverd. Destijds in de winkel zeer goed geholpen met deskundig advies, dat maakt online bestellen een stuk makkelijker.

Alles prima !

Uitgebreide collectie en snelle levering. Niets op aan te merken

Lang wachten

Ik moet lang wachten voor me bestelling Wacht nog steeds eigenlijk

Snel geleverd en prima kwaliteit

Producten zijn goed verpakt. Levering meestal de volgende dag.

Snelle levering, veel keuze!

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk