Geweldig!

Netjes een mail ontvangen wanneer je, je bestelling ontvangt! De producten zijn geweldig

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

goede service

snelle levering en een zeer goede service, de klantenservice is top.

Snel, en tot nu toe altijd brievenbus verzending gehad. Dus niet thuis te blijven.

Goed en snel geleverd

Alle spullen zijn goed en snel geleverd. Alles was netjes verpakt.

Snel en goed.

Snel geleverd,

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Goede service, snelle levering en veel keuze op de website

De levering was snel, en er is veel keuze mbt e-liquid smaken

Ruim assortiment en snelle levering!

Ik ben zeer tevreden over E-smokewinkel.nl. Ze hebben genoeg keuze en het is zeer snel in huis. Al met al een dikke 10!

Dit bedrijf heeft een prima service en ik zal in de toekomst mijn benodigdheden hier blijven bestellen.

zeer snelle en fijne verzending

superblij dat het ook zo dicreet verzonden is

Lekker gemakkelijk

Super makkelijk om te bestellen. Snel in huis.

Gewoon goed.

Mijn ervaring was goed. Het bestellen ging prima en de levering was ook redelijk optijd.

Goede prijs! Snelle levering.

Uitstekende prijzen. En een snelle levering.

Top, snel geleverd!

Goede producten en snelle levering.

goede website en bestelling snel en correct geleverd.

zie boven

Top service alleen opletten met inpakken

Het inpakken ging niet helemaal goed dus heb gebeld werd gelijk opgelost en volgende dag nog binnen top service verder

Snelle verzending.

Helemaal tevreden. Bestelling is snel en correct afgehandeld.

Prima en snel geleverd

Product en prijs volgens verwachting.

Snel geleverd en van goede kwaliteit. Zeer tevreden

Snel en betrouwbaar

Altijd snel geleverd, goede adviezen als het nodig is. Als ze iets niet hebben bestellen ze het voor je. Voorraad systeem zou iets nauwkeuriger mogen. Soms bestel je online iets en dan is het toch niet op voorraad. Maar dan is de communicatie wel erg goed. Via WhatsApp of telefonisch. Heel correct en goed.

very good

fast and well packed

• Did you ordered online or have you visit our store? Ordered online

snelle levering, goede producten

goede producten , snelle levering, je krijgt wat je er van verwacht

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk

Over e-smokewinkel.nl

DE GROOTSTE ELEKTRONISCHE E-SIGARETTENWINKEL VAN NEDERLAND, MEER DAN 250M2 VAPEGEAR ONDER EEN DAK!