Mijn bestelling was snel geleverd.

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Veel keus.

Veel keus, goede uitleg door keuzehulp! Snelle verzending. Goed verpakt!

Super quick delivery - received everything as promised

Easy and efficient shop, very good delivery options. Thanks will use again.

Pakketje kwam wat later maar dat was waarschijnlijk door de pinkster drukte, alles compleet

Goed bezorg tijd

Leuk apparatus

Hier gevonden wat ik zocht.

Voor mijn wat oudere E sigaret de passende batterij gevonden.

Snel verzonden, alles in orde.

Niks ontvangen

Niks ontvangen. En geen track en trade code helaas

bestelling is nooit ontvangen

ik heb mijn bestelling nooit gekregen, ik heb al een mailtje gestuurd maar geen reactie.

Mijn ervaring was goed.

Bestelling kwam snel en correct bezorgd.

Fijn dat het door de brievenbus kan

Snel bezorgd

Goed en snel bezorgd

Goedkoop, snel

Groot assorti en snel geleverd!

Overzichtelijke site, ruime keuze en snel verzonden!

Snelle levering Fijne website Producten worden goed geleverd.

Snel geleverd!

Bestelling snel geleverd, en door door de brievenbus waardoor ik niet thuis moest zijn.

Geen produkt ontvangen

Na mijn bestelling wel bericht gekregen over bestelling maar daarna blijft het stil.

Wacht nog steeds op m'n paketje.

Voor 22.00 uur besteld nog de zelfde dag verstuurd. Nou mooi niet. Had 21.30u besteld op de 3e juni 't is nu de 9e juni en maar hopen dat 't paketje vandaag komt. De andere dingen die ik besteld had bij andere winkels, waren de 4e juni al binnen.

Goede en snelle levering

Mijn aankoop is goed en snel geleverd, en is van goede kwaliteit.

Correcte snelle levering

Als je vragen hebt wordt je keurig geholpen

Heerlijke smaken

Bestelling klopt niet en defecte vape

2 vape besteld zonder nicotine. 1 vape ontvangen die wel nicotine bezit en 1 defecte vape. Als je ze belt (zijn ze op vakantie). Je kunt toch niet als bedrijf zijnde niemand hebben die retouren in behandeling neemt. Bizar. Hopelijk lossen ze het op dan wil ik mijn beoordeling wel aanpassen.

dinsdag besteld, woensdag in huis. Ook fijn dat je je vorige bestelling (als je als klant bent ingelogd) kunt inzien en eenvoudig opnieuw kunt bestellen

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk

Over e-smokewinkel.nl

DE GROOTSTE ELEKTRONISCHE E-SIGARETTENWINKEL VAN NEDERLAND, MEER DAN 250M2 VAPEGEAR ONDER EEN DAK!