Levering gied

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Discreet verpakt, snel verzonden. Alles naar wens.

Makkelijk te bestellen en de volgende dag geleverd

Online besteld en de levering was snel

Snel en goed

Ben zeer tevreden. Snel ontvangen en netjes

Good Service

My order was delivered fast, even though postnl claimed its gonna take days. Good service, fast delivery, reasonable pricing.

• Did you ordered online or have you visit our store? Ordered online

bestelling nooit aangekomen

Bestelling nooit aangekomen van 10 stuks

Makkelijk te vinden en prima service

Het product wat ik zocht was simpel te vinden en kon uiteindelijk makkelijk afrekenen. Daarna kreeg ik gelijk een mailtje wanneer het werd verstuurd. Alleen komt het pakketje later als dat werd gezegd op de site.

Prima levering en communicatie

Goede informatieve mails en snelle levering

Handig en compleet

Groot assortiment en snelle service

Snel en goed

Snelle levering en goeie kwaliteit shisha pennen.

Volledig naar verwachting velopen: Goed en snel!

Zeer tevreden met de produkten en de verzending.

Perfect e sigaret stinkt niet en smaakt lekker

Hele fijne e sigaret een echte aanrader lekker smaakje en de prijs is ook nog mooi ook

Super slecht

Alle verpakkingen van de blu waren lek. Bestel nooit weer bij jullie

Het was gewoon goed

Levering was goed en het product was goed dus ja

Netjes verpakt; snelle verzending

Makkelijke website, overzichtelijk en ik kon snel vinden wat ik wilde. Verpakking was netjes ingepakt met bubblewrap en snelle verzending! Goede service tot nu toe!

Verkeerde geleverd gekregen.

Ik heb hier voor de 1e x coils besteld en betaald maar de verkeerde geleverd gekregen ondanks dat op de afleverbon wel de coils vermeld staan die ik besteld heb. Deze passen dus niet. Ik dus een mail gestuurd met foto van de bon en de verkeerde coils en van de juiste coils die ik wil hebben. Geen sjoege of antwoord. Zo jammer. Mocht dit later alsnog geregeld worden wil ik gerust mijn recensie aanpassen.

Snelle levering en producten zoals omschreven

Snelle bezorging

Chille vapes niks op aan te merken!

Wel goed maar pakketje is nog niet binnen

De eerste keer dat ik bestelde bij jullie was het er de volgende dag de vorige bestelling zou er al moeten xijn maar is er niet

The product I ordered is awesome and delivered very quickly.

The product I ordered is awesome and delivered very quickly.

• Did you ordered online or have you visit our store? Ordered online

Snelle en juiste levering

Maandagavond besteld, woensdag als brievenbuspakketje ontvangen. Ideaal. De verpakkingen van de n-one vape zagen er nog top uit.

Top winkel

Duidelijke site om te bestellen. Alles wat ik.nodig heb. Goede spullen en snelle levering

Zeer snel!

Zeer snelle levering en keurig verpakt en op de hoogte gehouden!

Super goed

Ik heb een super goede ervaring! Ik had nog geen bevestiging mIl gehad.. dus ik belde de winkel en werd netjes geholpen super fijne winkel!

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk