zeer slecht

Online bestelling gedaan, en betaald. Na bijna 2 weken niets binnen gekregen. Ook op mail totaal geen reactie. Wat een waardeloze organisatie.

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Snelle levering.

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop

Snelle levering!

Top levering

Product prima service te verbeteren

Product en omschrijving kloppend. Echter levering binnen 1 a 2 dagen? Niet bij mij, 8 dagen later arriveerde mijn product.

Snel geleverd en goede prijzen

Prima klantenservice, snel geleverd

Snel en netjes geleverd

Duidelijke website en snelle service

Als startende e-smoker, was ik me aan het orienteren en kwam op de website van e-smokewinkel.nl. Duidelijke website waarin vooraf gevraagd werd wat voor type roker ik ben, gevolgd door een duidelijk advies. De produkten zijn duidelijk beschreven, bestellingsproces eveneens en de volgende dag werd alles compleet geleverd. Dank!

Snel verstuurd

Snel verstuurd en goede producten

Mooie Luxe pm40 besteld volgende dag in de brievenbus! Sneller kan het niet gaan! Perfect!

Netjes

Net bedrijf en handelt proffesioneel

Zeer snelle bezorging!

Heel goed en snel

Good

Good

Snel besteld en geleverd

Als ik hier bestel word het altijd snel geleverd. Product is ook altijd naar verwachting.

Snelle levering en goede service

Snelle levering en goede service

Goed, snel, niets te klagen

Goed snel niets te klagen

Helemaal top

Helemaal mooi snel geleverd alles

Gewoon alles goed

Gewoon alles goed

Goed.

Prima winkel helder en overzichtelijk sneller levering

Snelle levering van gewenste product

Veel keuze en behulpzame medewerkers

Ok

Ok

Mijn pakketje werd snel geleverd, en het bedrijf heeft een groot assortiment!

Perfecte winkel

Ik had wat extra coiltjes voor mijn vape nodig en die zijn zonder probleem binnen gekoment top!

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk