It's a wonderful buying experience!

They were directly sent to my mailbox. It's really convinient!

• Did you ordered online or have you visit our store? Ordered online

Prima geleverd

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Snel bezorgt

Super, ook snel geleverd

Duidelijke site, snel geleverd

Goede service, snelle levering. Duidelijke omschrijvingen op de site.

top ervaring

Uitleg slecht

Heb mijn esigaret online gekocht. De uitleg op de site zeer summier, dus gebeld. Kreeg als antwoord dat ik beter naar de zaak kon komen en anders op YouTube zoeken. Telefonisch uitleggen niet te doen. Op YouTube was het ook niet helemaal duidelijk. Ik heb er een dag over gedaan om het gebruik te snappen. Heb nog een vraagje dus ik ga toch nog een keertje bellen. Tip: maak een duidelijk filmpje met een duidelijke uitleg.

Prima ervaring.

Bestellen en leveren ging prima en snel

Goede service.

Heel soepel en snel

Snel geleverd, breed assortiment. Zoals beloofd, daar word ik blij van.

Slecht

Ik had een led licht besteld voor onder me shisha er stonden geen maten bij en er stond alleen voor shisha met holle onderkant dat heb ik en uit eindelijk is het led licht te groot

Uitstekende producten

Mijn eerste vape, 'indure t20 S' en een blueberry smaakje gekocht om het te testen en ik ben er zeker te vreden over

Snelle bezorging

Goede prijzen en snelle bezorging!

Goede service!

Het pakketje werd netjes op tijd bezorgd, mooi ingepakt en vriendelijk personeel.

Super snel geleverd...Top

Bestelling was de volgende dag al binnen.Helemqal top.

Super snelle levering

De volgende dag al in huis! En netjes verpakt! Super!

Helemaal goed.

Duidelijke site, snelle levering en goed verpakt.

Top kwaliteit voor een redelijke prijs

Goede vape, genoeg trekjes voor de prijs en lekkere smaken

Goed!

Snelle bezorging en goede producten!

Ruime keuze

Ruime keuze in e liquids

Effectief maar verborgen kosten

Snel en effectief, minimale bestel hoeveelheid en verzendkosten maakten de bestelling wel onnodig duurder

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk