• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Netjes en erg blij

Mijn Hexa pods waren 2 dagen later dan op de website vermeld en dat was erg jammer omdat ik hem tijdens Koningsdag erg gemist heb. Verder was het wel netjes ingepakt en was ik blij dat het er was. Volgende keer zal ik iets eerder online moeten bestellen denk ik ja of gewoon even naar die fantastisch grote, mooie en overzichtelijke winkel

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Winkel bezocht

Goed product

Up ends is een fijn product!

Goede en snelle service

Mijn bestelling was binnen een dag in huis. Goede service

Producten zijn op voorraad

Goede en snelle service en duidelijk informatie over de producten

Snelle levering goede producten

Besteld en 2 dagen later het pakketje binnen. Grape Ice is goed, echter is de mint wat minder. Verder ideaal.

Fijne webshop

De producten zijn goed geleverd. Alleen had ik voor prority betaald, maar in de levering zat hier geen verschil in.

uitgebreid assortiment

mijn ervaring is over het algemeen positief. Alleen duurde het 3 tot 4 dagen voordat ik de bestelling heb ontvangen. op de website staat binnen 24 uur, maar misschien had het te maken met de paasdagen (?)..

Prima gegaan, helaas klopte volgende dag levering niet helemaal. Maar het is iig goed aangekomen.

Goede kwaliteit maar levering duurde langer dan vermeld

Goede kwaliteit maar levering duurde langer dan vermeld

leuk

perfect

Duidelijke omschrijving van artikel

Alles is duidelijk beschreven,ondanks geen afbeeldingen wat niet meer mag, vele betaal mogelijkheden en op tijd geleverd,met al prima service

is heel goed

al tijd goed en op tijd

Goed bezig!

Supershop! Supergasten! Superproducten

Goed, alleen duurde lang voor dat de bestelling geleverd werd

Perfect en snel

Overzichtelijk, bestelling snel ontvangen

Goede prijs kwaliteit verhouding

Uistekende service

Snelle levering geen poespas

Snel en goed

Snelle levering en goed

Geen reactie geen levering

Bestelling een week geleden geplaatst en een e-mail ontvangen dat alles verzonden is. Helaas niks ontvangen en men reageert niet op e-mail. Ook telefonisch niet te bereiken. Je kunt nergens terecht met een klacht….

geen enkel probleem

ik heb met andere producten in her verleden problemen gehad als in dat ik ze moeilijk kon gebruiken maar dat heb ik absoluut niet met deze producten gehad

10 Upends besteld en maar 5 gekregen!

Laatst had ik 10 Upends vapes besteld, 5 verschillende smaken. Vervolgens krijg ik van elke smaak maar 1, 5 te weinig dus. Heb gelijk contact opgenomen met de klantenservice en ipv dat ze mij goed hebben geholpen, nadat ik 2 maal foto's van de verpakking had opgestuurd. Wordt er niet meer op mij gereageerd en zit ik nog steeds met maar 5 Upends. Had dit graag anders gezien, maar dit zal zeker dat laatste keer zijn dat ik hier bestel.

super snel geleverd

super snel geleverd

Makkelijk en veel mogelijkheden met betalen.

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk