nu plaatjes e sigaretten er niet meer zijn, graag product Zensation mog beter omschrijven, want ik weet echt niet hoe die onderdelen heten. ik heb altijd zon metalen staafje wat ik met usb oplaadt en daar draai ik dan zojbuin kokerje waar mg op staat met mondstukje. wel nog klacht over het product zelf, het onderdeel dat ik oplaat, kleur donkerblaue of zilver gaat bij mij hooguit 2 maanden mee. Bij iedere bestelling moet ik er dan 2 meebestellen, dat is veel geld!! gr. HW

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Top! Snelle levering en goede produkten. Echt een aanrader...

De spullen werden snel geleverd. En ik ben heel tevreden over de coils and de Eleaf 2 ml mini pod/tank. Die staat ook zo mooi op mijn Aegis Legend v2 e-sig. Dus ik ga zeker weer hier bestellen. Top shop!

Het was de eerste keer dat ik bij jullie heb besteld. Website heel duidelijk en levering zoals gepland.

Snelle en goede levering

Goede en snelle levering

Snelle correcte levering!

Snelle levering en goed product

Goed geholpen met vragen die ik had en het is gewoon een heel goed product.

Snel geleverd en netjes verpakt

Nice experience

I like how your provide your services, but you not always have the products in stock and the delivery time is not always as you indicate on your web site.

• Did you ordered online or have you visit our store? Ordered online

Snel en fijn

Snel en fijn bestellen kan bij deze winkel. Overzichtelijk en een goed werkende site! Top.

Goed ontvangen

Mijn bestelling was niet binnen 1 werkdag thuis maar voor de rest alles goed en netjes ontvangen.

Geen rook

Komt bij de sigaretten smaak geen rook hit dus 2 x 10euro wegegooid zonde geld helaas

Prima bezorgd en lekker spul.

Ik vond de pods niet lekker en kon ze zonder problemen terugsturen. Goede service

Supersnelle bezorging!!

Ik ben zeer tevreden!

Snel en goed geleverd

Ik heb een goede ervaring gehad. Het pakketje is de volgende dag geleverd, alle pennen in een schone, goede verpakking.

Geweldig, in fysieke winkel op en hier hadden ze het gewoon

Jullie zijn helden

Enel en betrouwbaar

Ik heb mijne bestelling donderdag geplaatst en ik heb het vrijdag ochtend gekregen. Ik ben super blij mee mijne e-sigaret want smokewinkel.nl is het enige winkel in het hele Nederland waarin dit Italiaanse sigarette om verkopen is. Bedankt smokewinkel.nl!❤️

Nette en snelle levering.

Makkelijk te bestellen en snelle levering, goed verpakt. Top.

Snel geleverd en goeie kwaliteit!

Niet naar wens!

De beschrijving was niet in het Nederlands! Het apparaatje werd in een totaal andere kleur geleverd zonder enig overleg!

Veel keuze en snelle levering, best!

snel en netjes

Product is snel geleverd en werkt naar verwachting! Helemaal prima!

Snel geleverd en goed verpakt.

Snelle levering, geen gezeur

Zeer tevreden met mijn swag2 met grotere tank!!

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk

Over e-smokewinkel.nl

DE GROOTSTE ELEKTRONISCHE E-SIGARETTENWINKEL VAN NEDERLAND, MEER DAN 250M2 VAPEGEAR ONDER EEN DAK!