Snelle levering!

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Was een makkelijke site. Bestelling was ook snel binnen Nu begint het genieten

Prima shop!

Prima shop! Snel besteld, goed contact en voor in huis.

Gewoon in 1 woord geweldig

LET OP!! Wettelijke bedenktijd werd geweigerd en mijn ip adres geblokkeerd!!

Had voor EUR 52,- Voom Shisha pennen gekocht en gebeld met de vraag of ik er drie kon ruilen. Had per abuis te veel van één smaak gekocht. Mr gaf aan dat de pennen niet geruild konden worden ivm hygiëne en dat ze niet konden zien of de (hygiëne)sticker verplaatst was. Vreemd, de sticker heeft dus blijkbaar geen functie, maar óók de wettelijke 14 dagen bedenktijd bleek opeens niet meer van toepassing (onder het product op de website staat letterlijk “14 dagen bedenktijd”. Heb gezegd dat ik de reactie op z’n minst gezegd klant-onvriendelijk vond. Bovendien steek ik natuurlijk ook niet 8 vapers tegelijk in mijn mond… Mr erop gewezen dat hij in de factuur niet heeft verwezen naar de algemene voorwaarden en ik op grond daarvan de overeenkomst kan ontbinden. Meneer gaf aan geen klanten te willen zoals ik, die zich niet voor de gek laten houden, en dat mijn ip adres zou worden geblokkeerd. I’m speechless !!!

Snel, betrouwbaar en gewoon goed!

Had gauw shishapennen nodig, dus online gezocht naar winkels. Heb de juiste keuze gemaakt met esmokewinkel. Het bestellen ging heel makkelijk en snel en de volgende dag lag het al in de bus. Top!

Doen wat ze beloven

Verkeerd product geleverd, wordt niet opgelost

Enige tijd geleden heb ik 3 EGO batterijen besteld van 1100 mah (vermogen). Ik kreeg 3 batterijen die duidelijk 650 mah waren. Kleiner formaat en bij gebruik bleek dat ze gauw leeg waren. Precies daarom had ik 1100 mah besteld. Ik heb een e-mail gestuurd naar e-smokewinkel en kreeg daarop het volgende antwoord: "Erg vervelend te moeten horen dat u het verkeerde geleverd heeft gekregen, onze excuses daarvoor! Helaas kan ik u niet verder helpen, indien u telefonisch contact zoekt met onze klantenservice via 0852019495 kunnen mijn collega's u direct verder helpen! Vriendelijke groet, Marco Stok" Wat een gekkigheid, zoiets moet je toch per mail kunnen melden? Ik heb helemaal geen zin om te bellen. Erg slecht geregeld dit...

Niets op aan te merken

Snelle service.

Alles helemaal naar wens

Twee dagen na bestelling kwam alles werkend en verzorgd binnen.

Ging alles heel snel.

Alles goed gegaan van bestellen tot levering.

Goede service en snelle verzending

Erg snelle verzending na bestelling. Goede voorraad. Dus erg positief!

vandaag besteld , morgen in huis super geregeld

Volledig en snel

Zeer tevreden met de service en bezorging!

Al een aantal keer iets besteld op de website. Alles werd goed afgeleverd en was binnen 1 tot 2 dagen al bezorgd.

prima geregeld snelle levering

Snelle levering en lekkere smaken!!

Prima online shop. Goede service

Prima online shop. Goede service

netjes afgeleverd en snel

Netjes afgeleverd en op afgesproken tijd

Top kwaliteit

Snel verzending, volgende dag in thuis. Top top top

Uitstekend!

Snelle levering. Goed verpakt. Uitstekende service

Makkelijk bestelling te plaatsen en volgende dag al gelevert. Inmiddels al 2 bestellingen gedaan en zal indien nodig nog meer bestellingen plaatsen. Ben zeer zeer zeer tevreden Top service

Producten goed ontvangen en snel bezorgd

Ik heb de producten goed ontvangen. Ze zijn snel bezorgd.

Goeie vapes

Goeie vapes