Everything was fine, good quality. I’m gonna be back.

Everything was fine. Delivery took some time but it was fine. Good quality of products. Gonna order more here.

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

GEWELDIG

Wat mensen hier neer durven te zetten met dat ze niet lever na wat ze beloven is BULLSHIT. Ik heb 2 bestellingen gedaan en had binnen 1 dag mijn bestelling. Heb nog niet gekeken of hij het deed omdat ik zelf door eigen schuld een batterij vergeten was. Maar ik vertrouw op hun. En vind dus alle negatieve berichten onzin. Had hun gebeld weet ik zeker dat je er uit had gekomen met hun. Wellicht komt het doordat ik 7 dagen per week 10 uur per dag met mensen werk vanuit alle landen. Zeiken en zeuren is altijd zo makkelijk. Maar wees eerlijk je heb zelf besteld en eigenlijk wilde je iets anders bestellen en geef je de schuld aan hun of je heb de gebruiksaanwijzing niet gelezen en leg de fout bij hun. Kortom zeur en zeik niet zo in je leven. Daar leef je 1 wat langer van en mee je maakt een andere niet express kapot omdat het jou niet zint.

Heel makkelijk om dingen te vinden olop de site

Mijn ervaring is helemaal top

Prima levering Produckt doet het goed Ben zeer tevreden

Netjes afgelevert

De vape doet het goed, afterpay vind ik wel zo fijn.

Snel geleverd en heerlijke smaken

Heerlijke e-sigaretten besteld

Gemakkelijk en snel

Het bestellen was heel gemakkelijk, gevolgd door snelle levering.

Op tijd geleverd, goed product.

Op tijd geleverd, goed product.

Snelle levering, goed product

Makkelijk en snel bezorgd!

Snelle bezorging prima zo

Ondanks Dat mijn e sigaret echt te zwaar is voor me ben ik tevreden met de snelheid van bezorgen

Problem met levering

Niet just levering datum elke dag is verandert.

Zeer tevreden klant

Heel snel geleverd en goed verpakt.

slecht

ik wacht al 10 dagen op mijn pakketje

Betrouwbaar

Zeer snelle levering en een fijne productomschrijving

Uitstekende service

Snelle levering en goed verpakt

Gewoon top! Verzend-verpakking kan better

Na wat zoeken op Google, ben ik op deze website terecht gekomen. Daar zag ik dat het product wat ik zocht op voorraad was. In eerste instantie was ik hier sceptisch over, dus besloot ik de volgende dag even het telefoonnummer te bellen wat op de website staat. Ik werd door een zeer vriendelijke medewerker geholpen en diegene verzekerde mij dat hij nog genoeg voorraad had. Meteen na het telefoongesprek het product besteld en de volgende dag in huis. Ik was geschrokken hoe slecht het verpakt was. 2x nieuwe mod in slechts een bubbeltjes enveloppe! Dit moet echt beter ivm de pakketbezorgers van de bezorg-bedrijven. Gelukkig geen problemen met de mods. Als de mods in een normale doos met goede vulling werd bezorgd zou mijn cijfer een 10 zijn. De 8 is voor de goede klantenservice, snelle verzending en meerdere betaalmogelijkheden.

Gweldig

Prima produckten en snel geleverd,voor herhaling vatbaar om hier te bestellen :-)

Goed en snel!

Zocht naar de keuze 100% vg Met Go Green precies wat ik vond. En snelle levering. Top!

Snel geleverde accu's, helaas mijn favoriete kleur niet meer leverbaar.

Geen idee waarom de bevoorrading van mijn geliefde accu kennelijk stagneert in Nederland.

TOP SITE

Zeer tevreden snelle levering

Heel goede ervaring.

Ik heb een goede ervaring. Sneller levering en veel keuze in het assortiment.

Snelle afhandeling

Besteld en volgende dag in huis!

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk