goede service en goede prijs

Bestelling snel ontvangen, keurig verpakt en goede prijs-kwaliteit verhouding

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Snel en kwalitatief

Goede e sigaret

Top producten

Supper goede service

Verzending was super snel en de producten waren top!

Snel, zonder problemen

zeer goed, prima tel contact, vriendelijk en kundig.

Goedkoper als in Belgie

Het is uiteraard goedkoper als hier in België, wel spijtig dat lang duurt, zaterdag besteld en woensdag komt pas de levering

Goed product en prijs

Snel in huis!

Producten zijn snel geleverd. Liquid pods smaken prima!

Zeer snelle levering,top.

Prima.

Goede product

Smaak

Erg wennen dat het anders smaakt dan een sigaret

Snel geleverd!

Voor het eerst besteld, snel geleverd.

Zeer nette website en snelle levering!

Nu 2x besteld en allebei de levering volgende dag in huis

Vlot geleverd goed product

Goedkoopste op het web

Gekregen wat ik hebben wou

Nou de levering kwam optijd en gunstig was dat brievenbus post was .

Goed alles ontvangen

Good quality and fast delivery

• Would you recommend us? No
  • Did you ordered online or have you visit our store? Ordered online

Snelle verzending en uitstekende kwaliteit!

snelle levering, snelle service

snelle levering, snelle service en goede communicatie. snel terug gemaild

Hey there are we still

goede levering met de gewenste producten

veel keuze en snelle levering. jammer dat er op de website geen filter is om producten die niet op voorraad zijn weg te laten. Nu zie je 100 producten die niet beschikbaar zijn, verder is alles goed geregeld

Loved it

Quick turnaround time and nice prices. Quality packages and good arrive in perfect shape.

niet correct

geen correcte factuur. antwoorden niet op mijn mails om recht te zetten

Steeds opnieuw netjes, snel en keurig bezorgd.

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk