Snelle service, Groot assortiment

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Product snel ontvangen.

Goede levering en voor de juiste prijs.

goede service

Snelle levering en goedkoper als in de de winkel, zonder de verzendkosten.

Heerlijke smaken en veel keus

Uitstekende service en snel verstuurd!!

Ruim assortiment, en snel geleverd!

Superwinkel

Supersnelle levering en mooie artikelen

Betrouwbaar en snel.

Overzichtelijke website. Snelle levering en via brievenbus dus je hoeft niet thuis te blijven. Erg prettig

Ik had m'n brievenbuspakketje de volgende werkdag al in huis

Beste plek om te bestellen!

Perfecte dienstverlening!

Zeer snelle en correcte levering! Zeer tevreden! Proficiat!

Ruim aanbod producten en netjes op tijd geleverd. Ben erg tevreden.

Prima service, snelle levering, overzichtelijke website

Duidelijke website, veel keuze.

Uitmuntend

Geweldig, duidelijke site en snelle levering

Veel keuze en voordelige prijzen

Er is veel keuze, zeker in liquid. Wat ik zocht hadden zij als een van de weinige en het was zeer snel in huis.

Snel geleverd en top service

Levering van producten gaat gemakkelijk en snel.

Goede ervaring gehad!

Nooit problemen

Krijg mijn bestelling snel thuis. Nog niet voorgekomen dat het product dat ik zoek niet verkrijgbaar is.

Goede snelle service en levering

Fijne website. Bestellen ging makkelijk en snelle levering

snel bezorgd

Snel bezorgd

Snelle levering en een goed product dat aan de verwachtingen voldoet zoals omschreven op de site.

prima, netjes & snel!

Goede webshop, een aanrader

Goede en snelle service

Snelle en gemakkelijke bestelling en levering

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk

Over e-smokewinkel.nl

DE GROOTSTE ELEKTRONISCHE E-SIGARETTENWINKEL VAN NEDERLAND, MEER DAN 250M2 VAPEGEAR ONDER EEN DAK!