Het feit dat jullie net nieuwe klanten verwelkomen met een kortingsbon is al een prestatie.

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

super snelle levering

Nice and easy

It was a pleasent experience. Only downside, the web page can be made more mobile friendly (especially for phones).

• Did you ordered online or have you visit our store? Ordered online

Good

As expected

Had mijn bestelling super snel binnen en de smaken waren super goed! Zeker een aanrader

Goed en snel

Super snelle levering

Tevreden

Goed snel goedkoop

Goede klantenservicemedewerker

Super service

Telefonisch om raad gevraagd en super goed geholpen. Bestelling geplaatst en andere dag in huis

Foutloze afhandeling van de bestelling

E-leaf besteld, werd 's anderendaags geleverd

Ik wist precies wat ik zocht. Bestel natuurlijk qltijd op het laatse moment maar volgense dag producten al in huis.

Mijn bestelling gedaan en na 2 dagen in huis dus super tevreden

goed snel

alles goed

Heel goed.

Snelle bezorging, het produkt volgende dag al in huis.

Not great, not terrible

Box mod besteld (voor de beste prijs online) Incl 3x 10ml liquids, helaas 2 over de datum (met ruim 7maanden!) Advies gekregen dat deze toch gebruikt kunnen worden of terug gestuurd kunnen worden. Fijn dat er toch een oplossing is maar word hier niet op gecontroleerd..?

Ça va

Redelijk snelle levering

Snelle levering. Goeie producten. De jarige was er blij mee.

Goede producten en snelle levering.

Alles goed geregeld

Topservice!

Zeer snelle levering in België! De dag nadien werd mijn bestelling al geleverd. Alles mooi in een doosje ingepakt, bij de meesten is het gewoon in een doosje gegooid terwijl bij e-smokewinkel er werk van gemaakt is.

correcte aflevering

zeer positief

Snel en goed!

Ik ontving mijn bestelling snel en alles klopte, hier bestel ik de volgende keer zeker weer!

Snelle levering en fijne website

Perfect en uitstekend met de bezorging

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk