Goede deal, snelle levering, top.

Binnen 24 uur pakketje thuis, keurig verpakt. Super tevreden.

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Snelle, goede levering

Product zoals omschreven en goede prijs

Het product lijkt mij goed genoeg, maar dit is geen product van het bedrijf zelf en wordt eigenlijk alleen ingekocht en vervolgens verkocht (niets mis mee natuurlijk) verwacht van zulke bedrijven wel een hele goeie service aangezien dat het enige afdeling is waar ze echt een verschil zouden kunnen maken met het competitie

Mariusz Kosmowski

Good

Goed ingepakt dag erna in huis.

Geweldig service

Ik heb eerst de winkel bezocht en kan met zekere zin zeggen dat ik heel goed ben geïnformeerd en goede advies heb gekregen. Heel vriendelijk en behulpzaam. Top service

snel en goed!

groot assortiment, alles prima op voorraad, snelle verzending.

Mijn bestelling was super snel verzonden. Ik had de bestelling geplaatst op een doordeweekse avond rond 21:00 uur & binnen 20 minuten ontving ik al een mail dat de bestelling verzonden was.

Goede en snelle levering

Erg prettig bestellen bij jullie duidelijke Website en relatief normale prijs.

Top winkel

Aanrader!

Goede winkel en fijne producten.

Klantenservice is uitmuntend.

Goeie en lekkere shishapennen

Very good very nice Heerlijke shisha pennen Snel binnen gekomen

Super online shop

Wat een top service, goeie snelle levering.

Alles op voorraad en snel in huis

Snelle levering, goede producten

Laat maar goed

Hij zou op 25 januari komen maar hij kwam op 27 januari. Maar ik ben wel blij met mijn aankoop

Snel bezorgd

Makkelijk, snel en prima in orde

Alles snel binnen

Ik ben geweldig goed geholpen door e-snoepwinkel.nl De bestelling was er in no time en keurig verpakt. Zeker een winkel om aan te raden.

Toestel voopoo kit goed en snel geleverd Doet wat ik ervan verwachte In liquids hebben jullie niet mijn smaken en merken in de winkel wat jammer is anders bestelde ik meer bij jullie

Snel, duidelijk en service

Gaat snel, hebben voorraad en breed assortiment!

het was snel bezorgd

je proeft de smaak goed, maar ze gaan best snel op

Goed ontvangen

Alles verliep goed