goed product en snelle levering

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

perfect

ik vind het een super goeie website met snelle levering

ik had een vaporesso luxe gekocht

Goed vlotte bestelling

Goed advies, altijd correcte levering en vriendelijk

Hele fijne zaak, vriendelijk en goede adviezen.

Goede service en snelle verzending

Goede online ervaring en perfecte site ook een prima service en snelle verzending

Goede verzending met goed product

Verzending was spoedig en het product gekregen zoals omschreven. Prijs kwaliteit verhouding ook zeer goed

goede service

Verkeerde pods ontvangen.

Helaas door afbeeldingen die ontbreken (als gevolg van de anti advertentie wetten uiteraard) kreeg de verkeerde binnen. Door de death on arrival policy kan ik ze niet terug sturen... en heb ik 20e weggespoeld.

Normaal kom ik in de winkel, Wordt er altijd fijn geholpen maar door de bekende oorzaak, een keer online besteld ook geen problemen gehad.

Topwebshop!

Goede service, snelle levering. Je wordt voortdurend op de hoogte gehouden van je bestelling.

Top en super snel

Zeker een top winkel

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Winkel bezocht

Besteld en volgende dag al geleverd

Niks slechts op aan te merken

Snelle levering, goede spullen. Gewoon goed!

super!

snelle levering. Super product!

Bestelling snel ontvangen

Super gemakkelijk om te bestellen Vlotte levering Scherpe prijs

Klantvriendelijk

Er ging bij mijn bestelling iets fout. Toen ik de klantenservice belde werd ik zeer vriendelijk en eerlijk te woord gestaan met excuses. Er werd mij een aantal opties geboden. Ik ben errrg tevreden!

Goede kwaliteit en stipte levering

Mijn eerste bestelling liep vlot, correct en de levering was heel stipt.

Fijne ervaring!

Alles verliep vlot en ik heb geen problemen ervaren!

Alles naar wens

Alles netjes verpakt en geleverd wat ik besteld had.Top

Helemaal fijn

Goeie producten en prima snel geleverd. Jammer dat de verzendkosten zo hoog zijn maar de producten zijn dan weer goedkoper dus dat compenseert.

snelle levering. ben blij met het product. precies zoals omschreven.

snelle levering. ben blij met het product. precies zoals omschreven.

Snelle levering, geen gedoe

Product was snel geleverd en zonder gedoe. En goeie hulp met uitzoeken wat voor product je moet uitkiezen als je een beginnende esmoker bent

Prima webshop

Alles netjes gedaan