Na bestelling volgende dag ontvangen prima service

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

top

snel geleverd, top

Hebben netjes gezegd dat het iets later was ….heb mijn zoon ook op gewezen dat de service goed was …

Ruime keus en snelle verzending!

Ruime keus en snelle verzending!

ze doen alles voor de klant

ik bestelde en spijtig genoeg heb ik het pakket niet ontvangen ,heb contact opgenomen en ze stelden een onderzoek in wat er is fout gelopen na een 14tal dagen heb ik een nieuw pakket ontvangen met een leuke tas (kop) erbij dus hartelijk bedankt voor jullie werk .

Heldere website, snelle verzending, goed verpakt!

In één woord: TOP.

SuPer snelle levering

Prima shop!

Heb hier een HorizonTech Falcon gekocht. Zeer tevreden mee, goede smaakbom tank! Snel geleverd.

Gewoon goed.

Ik heb besteld. Jullie beloven dat het de volgende dag bezorgd wordt en dat was ook zo. Ben heel tevreden.

Goed verpakt snelle levering

Jammer met e sigaret zoeken dat je niet kan zien wat je koopt Maar dat is in heel Nederland zo

Goede snelle service

Stevig verpakt

Zeer goed!

Savonds rond half 10 besteld en de volgende ochtend voor 12en had de bestelling al binnen. Super snel geleverd.

duidelijke productomschrijving, snel geleverd

snelle service, duidelijke productomschrijving, snel geleverd. top!

Snel en makkelijk

Product was er snel en was zo verpakt dat het door de brievenbus paste. Top!

Helemaal tevreden

Vlotte bestelprocedure

Ruime keuze, correcte prijs, snelle levering,

Als je weet wat wil je kopen (geen foto's) dan de rest van de service is prachtig. Snel geleverd. Goede prijzen.

Dit is een prima winkel!

Prima winkel, netjes geleverd, niks te klagen!

Perfect !

Ondanks drukte tóch snel geleverd. Goede communicatie via mail.

Everything went smooth

Everything as described, post on time - will order again, thanks

Reageren niet op mail, rekenen kosten die niet gemaakt zijn..

Heb hier een bestelling geplaatst en 2,99 betaald voor een priority-zending. Pakket is gewoon verzonden zonder priority. Mail gestuurd naar de webshop waar na ruim een week geen antwoord op is gekomen. Product wel geleverd en in orde. Maar eerste en laatste bestelling bij deze shop.

Dikke prima

Goeie winkel alleen met het bezorgen was er wel een foutje maar een dag later werd het product alsnog bezorgd

Snelle levering voor een goede prijs

Een tevreden klant!

Prima webwinkel