snel en deskundig

Snelle en betrouwbare levering, ruim assortiment

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Goed . Snelle levering. Goede service

Eerste keer dat ik hier bestelde maar zeer goede ervaring

Aanrader

Duidelijke site, besteld en snel geleverd, last minute voor kerst besteld en was op tijd binnen. Mooie prijs voor t product ten opzichte van andere sites, alleen mis ik een card die schijnbaar wel in de verpakking had moeten zitten.

Snel en makkelijk in gebruik

Website goed te vinden Bestellen gaat makkelijk Mis wel foto’s waren op IPad niet zichtbaar wist nu niet 100 % zeker of ik de E pods van het oudere model bestelde Levering uiteindelijk goed gekomen

Goede en snelle service

Goede en snelle service, ik heb 's avonds een bestelling geplaats en de volgende dag had ik het al in huis.

Snelle en goede service!

Een aantal smaakjes en coils besteld, snel geleverd!

De webshop werkt prima en de communicatie over mijn bestelling was duidelijk. Niks op aan te merken.

Goede producten

De producten zijn van goede kwaliteit en verzending was zoals beschreven. Goed verpakt.

Goeie service

Goeie service met snelle levering

Ik heb voor de eerst keer een bestelling geplaatst. Gelijk de andere dag geleverd. Zeer tevreden.

Schuldvrije en gezondere keuze

Fijn in gebruik en geen stinkende vingers en adem. Heerlijke smaken.

Prima shop!

Prima producten voor een eerlijke prijs

Gewoon helemaal goed, niets op aan te merken. Levering was wat vertraagd maar dat ligt denk ik aan postnl en de feestdagen, daar doe je niks aan.

bestellen is ingewikkeld

Ik vond het vinden van de producten best lastig. Aantal mg nicotine kon ik niet goed vinden en het koste moeite om uit te vinden hoe alles werkt

snel en kwalitiet

ansterdam shops dont stock full hexa range, every othe ewinkel is slow as hell lacks my favourite flavours, but these are the new go to.

Geweldig.

Goede service, snelle levering!

Super snel en correct geleverd

Goede service en overzichtelijke website

Ik heb alles netjes verpakt mogen ontvangen. Ook op de levertijd heb ik niets aan te merken.

geweldig

hele snelle levering en goede prijzen

Goede en snelle levering

Ik heb een goede ervaring de bestellingen worden altijd snel geleverd

Snelle bezorging en goed bereikbare klantenservice!

Ik kreeg de bestelling al binnen twee dagen thuisbezorgd, ondanks de feestdagen! Daarnaast is de klantenservice heel goed en snel telefonisch bereikbaar.

Super snelle levering en goede service!

Mijn SMOK priv n19 was snel geleverd! Had nog een vraag erover en hierover gemaild. Had binnen een dag antwoord. Voor zover een top ervaring bij e-smokewinkel.nl!

goede prijs en kwaliteitsverhouding

snelle levering en goede service

Prima winkel

E sigaret besteld met batterijen en e-liquid. Alles netjes op tijd in huis en netjes verpakt!

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk

Over e-smokewinkel.nl

DE GROOTSTE ELEKTRONISCHE E-SIGARETTENWINKEL VAN NEDERLAND, MEER DAN 250M2 VAPEGEAR ONDER EEN DAK!