Een fijne en nette webshop

De spullen zijn erg makkelijk te vinden, en de bestelling is ook snel bezorgd.

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Topper

Mijn spullen waren snel geleverd.

Product al lang over de datum

Helaas product over datum en geen antwoord gekregen op email waarin ik hier over laat weten.

Gewe

Het enige minpuntje vond ik dat ik op zoek was naar een esmoker die veel wolken gaf en degene die werd aangeraden heeft helaas dat effect niet. Voor de rest niks te klagen!

uitstekend

goed bereikbaar. product voldoet aan de verwachtingen en binnen 1 werkdag thuis geleverd. zeker een aanrader

Voor 18.00 besteld is 5 dagen later in huis!

Helaas door slechte communicatie met TNT pas na 5 dagen in huis. Doe er iets aan! Jammer maar mijn eerste ervaring is niet best. De uiteindelijk Geleverde spullen zijn goed.

Prima.

goede service en goede artikelen voor de e-sigaret.

Fijne klantenservice

Aantal producten tijdelijk niet op voorraad ivm leveringsproblemen fabrikant. Goed meegedacht over een passende oplossing!

Snel artikelen gevonden en snel en makkelijk besteld!

kwam bij toeval op deze site. Maar bestelling verliep vlekkeloos en ze leveren snel en je blijft per mail up to date!

Gewoon top zo als altijd.

Gewoon een top shop aardig en gezellige mensen altijd in om een praatje ga zo door Binnen kort even bakkie doen gr julien

Alles prima

Prima producten en service. Ik ga in de toekomst vaker bestellen

Snelle verzending vanuit e smokewinkel

E smoke winkel heeft bestelling snel verzonden echter bij PostNL gaat het fout pakket wordt steeds doorgeschoven naar andere dag benieuwd wanneer het bezorgd wordt

Bestelling gedaan en de volgende dag in huis, en heb je een vraagje dan word je goed en vriendelijk geholpen!

simpel en snel

pakket was er binnen 2 dagen, snel regelt product werkt ook goed, tevreden mee

Positief

Mijn bestelling kon door de brievenbus Geen onnodig verpakkingsmateriaal gebruikt ( milieu). Binnen gestelde tijd bezorgd. Goed op de hoogte gehouden door emails.

snel en netjes op tijd geleverd

Best een behoorlijk bestelling gedaan en deze werd netjes en volgende dag bezorgd. Dit was de eerste keer bij E-smokewinkel en volgende bestelling ga ik wederom hier bestellen.

Eerste keer besteld en snel geleverd.

De eerste keer ben ik naar de winkel gegaan. En de meneer achter de balie was erg vriendelijk en behulpzaam. Daarna heb ik voor het eerst besteld. Dit was ook goed en snel. Het enige nadeel was dat er 1 shishapen het niet doet. Dus dat vond ik wel erg zonde en jammer.

heel prettig

ik had eerst gebeld met n vraag; werd vriendelijk en keurig beantwoord bestelling was snel binnen en netjes verpakt

Handige website, snelle bezorging

Geen problemen gehad.

Alles klopt aan deze winkel en wat er op de site staat is geen woord gelogen 1e bestelling geplaatst en dik tevreden.

Netjes verpakt en op tijd geleverd

Alles in orde

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk

Over e-smokewinkel.nl

DE GROOTSTE ELEKTRONISCHE E-SIGARETTENWINKEL VAN NEDERLAND, MEER DAN 250M2 VAPEGEAR ONDER EEN DAK!