• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Snelle leerineen kwalietijd

Vandaag bestellen is morgen in huis. Dat was de belofte, maar maar de belofte is ook waar gemaakt. De producten zijn goed verpakt en goed van kwaliteit. Blijf zo doorgaan

Snel bezorgd

Snelle levering, top service

Vorig week een Eleaf Lexicon - 2ML - 235W Startset Peuple besteld... toen die binnen kwam wou de batterij klep niet open gaan helaas. Toen afgelopen zaterdag naar de winkel geweest en na laten kijken door de eigenaar hebben ze mij nieuwe gegeven en die werkt echt top! Echt goeie en top service... :)

Goed en Snel

I had a good experience with e-smokewinkel. I bought relx pods as they are difficult for me to find in actual stores in the Netherlands and they were delivered quite quickly. This tops my experience with another company I had originally ordered from as I have never received my order and they don't respond to my emails. As for e-smokewinkel they were excellent!!

Snel en goed

Bestelling snel ontvangen en naar wens!

Uitstekende service

Alles verliep naar wens

Altijd een snelle levering van de bestelde producten. Duidelijke beschrijving op de site.

Mijn bestelling al 2 dagen later in huis.

Good

Very good!

Snelle levering van goede producten, die een scherpe prijs hebben!

Snelle levering van goede producten, die een scherpe prijs hebben!

Snel geleverd en alles in orde

De bestelling was er snel en alles was in orde. Ik had ook geluk want mijn merk eliquidjes was in de aanbieding dus erg blij mee allemaal.

Bestelling snel geleverd. Goede duidelijke omschrijving vanhet product

Goede snelle service

Goede artikelen

Snel en duidelijk

De eerste bestelling was een proef bestelde altijd bij de Puff-store binnen 24 uur geleverd geweldige service.

Alles snel binnen gekregen en naar behoren ontvangen

Bestelling gedaan op zondag en dinsdag binnen snel en goed

Prima internetshop! Snelle levering

Aangezien mijn huidige winkeltje stopte met de verkoop van mijn smaak e-liquid kwam ik hier terecht. Prijs is goed, en de levering was snel! Al met al een goede ervaring.

Superwinkel

Groot aanbod en zeer goede prijzen.

Snelle levering. Top service.

Een tevreden klant!

Ik heb pas geleden voor het eerst besteld en ik ben helemaal tevreden, met mijn producten. Ook snel verzonden.

Duidelijk en snelle levering!

Snelle levering met goede service

Heb mijn e-smoker erg snel ontvangen.

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk

Over e-smokewinkel.nl

DE GROOTSTE ELEKTRONISCHE E-SIGARETTENWINKEL VAN NEDERLAND, MEER DAN 250M2 VAPEGEAR ONDER EEN DAK!