Snel en goeie winkel

Aankoop direct verzonden met duidelijke berichten en signalen. Volgende dag netjes in huis. Valt nergens om te klagen!

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

OK

is OK

Snel geleverd en uitstekend advies

Fijn geholpen door iemand met veel ervaring in de winkel. Snelle levering online voor mij een heel goede winkel

Excellent

Good service and prices

Proces super verlopen. Zeer goede communicatie. De volgende dag in huis.

Zoals gezegd is het proces heel goed verlopen. Dus ben ik daarover heel tevreden. Wel een opmerking. Ik was in het bezit van een JustFog maar die werkte niet meer. Zo te zien kon ik niet alleen een nieuw apparaatje kopen dus voor een starters set gekozen. Is prima voor mij omdat ik nog vloeistof heb maar als je echt starter bent kan je dan niks met die set en dan moet je nog vloeistof bestellen en weer verzendkosten betalen. Dat vind ik een minpunt en vandaar geen 5 sterren.

Niks op aan te merken, gewoon goed

Overzichtelijke website, goedkope producten, snel bezorgd.

Snelle verzending

Prima voor elkaar allemaal.

ook prima

Duidelijke site en snelle verzending.

Hoe online shoppen hoort

Goed snelle nette levering

Goed snel netjes op tijd geleverd. Was wel even zoeken op de sire voordat ik het product had gevonden wat ik wilde hebben.

Snel geleverd goed spul

top bestelling was één dag te laat maar kreeg 3 mails met sorry er in.

beter dan supersmokersclub zelf want als ik daar op zaterdag bestel is het pas op een vrijdag en meestal niet als brievenbus post dus moet ik het nog ophalen 2 km verderop bij een "postnl pakjes verzamelplek".

Perfecte organisatie.

Ik ben heel goed te spreken over e-smokewinkel.nl. Mijn bestelling is snel en goed verpakt geleverd.

Super service

Snelle en goede afhandeling

Goede en snelle service

Goede service en snelle bezorging voor een prima prijs

Duidelijk en vlot

Duidelijke site en snel geleverd

Ik had iemand anders ze bestelling gekregen maar ze hebben het netjes opgelost ! Alleen vind ik het jammer dat ze het niet gecompenseerd hebben door iets extra te geven.

Artikel was daar nog op voorraad en snel geleverd

Netjes en op tijd geleverd

Duidelijke site

Snelle levering, netjes verpakt!

Snelle levering, netjes verpakt! De volgende dag alles keurig geleverd. Aanrader.

Alles prima

Geen klacht, alles goed.

Goede service, snelle levering

Bestelling is precies zoals verwacht en snel geleverd

Good choice of aromas and super-fast delivery

- The only Dutch store with TobaccoBastards aromas in stock. - Very good online store design and functionality. - Fast and reliable delivery.

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk

Over e-smokewinkel.nl

DE GROOTSTE ELEKTRONISCHE E-SIGARETTENWINKEL VAN NEDERLAND, MEER DAN 250M2 VAPEGEAR ONDER EEN DAK!