Snel en vlot geleverd. Tevreden over het produkt.

Was makkelijk om mijn E sigaret in gebruik te nemen. Tot nog tu naar alle tevredenheid genruikt

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Onze bestelling is snel geleverd. Zeer tevreden met de esmoker

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Super geholpen

Ik ben eerst in de winkel geweest voor info. Daar super geholpen. Thuis gekomen heb ik op site 2 e smekers besteld. Site is trouwens zeer duidelijk en gebruiksvriendelijk. Alles op afgesproken datum geleverd. Ik blijf hier zeker bestellen.

geweldig

snelle levering en goed geholpen

Vriendelijke service,krijg snel antwoord op vragen

Goede service en zeer snelle verzending!

Goede winkel met snelle verzending en goede prijs/kwaliteit verhouding!

Snel

Bedankt voor de snelle levering!

niks om aan temerken

ik heb ze eigenlijk niet nodig gehad

Uitstekend!

Goede service en snelle levering!

Makkelijk

Ik bestel mijn bestelling opnieuw. Snel en makkelijk

Altijd alles op orde!

Top site altijd snel verzonden en alles in orde.

Snelle afhandeling

De producten die ik zocht waren snel te vinden. Ze werden ook snel verzonden

Zeer goede en snelle levering

Ik ben zeer tevreden

Gewoon goed

Gewoon goed

alles prima !

geweldige producten en levering

Snelle verzending

Ik had mijn bestelling s'middags gedaan en had het de volgende dag binnen.

Bestelling niet ontvangen

Op 29 juli heb ik 5 stuks 18650 batterijen besteld. Op 30 juli kreeg ik een mailtje dat de batterijen verzonden waren en dat er een track-and-trace zou volgen. Daarna niets meer vernomen. Op 6 augustus heb ik een mail gestuurd om te vragen hoe het met de bestelling zit. Tot op heden (22 augustus) geen reactie. En ook nog steeds geen batterijen…

Snel in huis en goed verpakt!

Veel keuze

Optijd bezorgd

Goede website, snelle bezorging en informatie

Uitstekende website. Je krijgt goede informatie over de bezorging. Info op de website duidelijk. Zeer tevreden

De bestelling werd snel bezorgd

Fijne webshop met goede service

Pas geleden een istick kit besteld, en de dag erna al in huis. Het was alleen niet de kleur die ik besteld had, wat achteraf ook niet uitmaakte, contact gehad met de klantenservice en ik werd zeer snel terug gebeld. Ik mocht de kit kostenloos terug sturen en zou de juiste kleur weer terug krijgen. Hele vriendelijke mensen daar!

Snelle levering.

Alles zoals gehoopt, bestellen, betalen en op tijd geleverd.

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk