Vlotte reactie goede service

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Snelle levering en goede producten!!

Levert snel en goed !!

geweldig

goede service en snelle levering

Gebeld met een vraag over coils. Er werd goed geluisterd en meegekeken naar de beste oplossing. De levering was ook netjes op tijd. Top!

Erg vriendelijke en hulpzaam personeel

Vandaag in de winkel geweest voor informatie, werd zeer vriendelijk te woord gestaan en men heeft echt de tijd voor mij genomen. Zeer duidelijk advies gekregen om over na te denken. Thuis de keuze gemaakt en online de bestelling gedaan.

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Winkel bezocht

Prima service.

Pakketje snel geleverd. Site kan op de mobiele browser wel wat verbeteringen gebruiken. Maar over-all goede service en producten.

Snelle en correcte leveringgelukkig f

Als vaper wordt het je steeds moeilijker gemaakt om zaken te bestellen. Ook als het gaat om accessoires. Veel websites die van alles beloven hebben niet alles meer voor alle merken. Bij mij ging het om iets simpels maar wel essentiëels als het pyrexglaasje van de clearomizer. Gelukkig op voorraad bij e-smokewinkel. Dus gelijk meerdere besteld die snel werden geleverd. De bij bestelde liquid met tabakszaak was ook erg lekker. Top site dus.

I got everything i needed

The prices are nice, the shipping was very fast and the product was well packed.

• Did you ordered online or have you visit our store? Ordered online

Goed ontvangen en snel

Ik ben tevreden, ik zou niet weten wat er beter had gekund

Netjes

Netjes en snel geleverd

top winkel

snelle levering goede producten vriendelijke mensen

Prima aanbod, vlotte service

Ik was op zoek naar een aanbieder die alle producten in huis heeft. Dat is dus de e-smokewinkel. Wel even zoeken op de site, want niet alle varianten staan direct bij elkaar, maar goed te doen met de zoekfunctie. Ik had zowel met 3mg nicotine als nicotinevrij besteld, maar kreeg beide varianten met nicotine. Ga er van uit dat dit verder opgelost wordt.

Goede en correcte service

We zijn de eerste keer in de winkel geweest en zijn super netjes geholpen. En nu bestel ik eea online en ook dat verloopt prima.

super

ik ben erg tevreden,verzendig snel,alles prima

verzending was snel

ik had besteld en de volgende dag al in huis

Fantastische webwinkel!

Heel erg tevreden met de afhandeling van mijn bestelling. Netjes per mail op de hoogte gehouden, super goed verpakt en de volgende dag in de brievenbus. Ze doen wat ze zeggen, echt een aanrader!

Duidelijk en compleet

Het was makkelijk on te vinden wat ik zocht.

Gewoon goed, geen klachten

Zeer goede service

Bestelling op tijd en volledig geleverd.

Snel en wat ik wilde

Prettige ervaring met deze webwinkel

Snelle verzending, goede verpakking, goed productinformatie. Top!

Prima.. snelle service

Prima producten

Bestelling werd snel en compleet geleverd. Prima service.

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk