Gewoon goed

Bestelling prima geleverd.

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Ik heb nog steeds niéts ontvangen..

Ik heb u al een paar keer een mail gestuurd maar ook daar krijg ik geen antwoord op.

Super snel!

geweldige en efficiënte service

super service!

Producten snel binnen en makkelijk te bestellen.

Mijn to-go place voor liquids

Toen ik e-smokewinkel eenmaal had gevonden ben ik daarbij gebleven. Goede service, mooie winkel en voor mij dichtbij genoeg om ook af en toe te bezoeken.

Snel en simpel

De site werkt soepel, en het product dat ik had besteld kwam in 1 tegenover de voorgestelde 2 dagen dus top!

Netjes en snel

Snelle en zorgvuldige levering

Alles was op voorraad, op maandag besteld en op woensdag had ik het binnen.

Snelle levering en goede voorraad

Heb het bestelde ontvangen zoals omschreven, de coils passen goed op de ce6. Snelle levering.

Super goed, en zeer tevreden.

Bestelling snel ontvangenen is perfect.

Snelle en correcte aflevering en via mail op de hoogte gehouden

Solide!

Goede ervaringen, snelle levering alles netjes verpakt en nog nooit iets misgegaan.

Alles volgens wens verlopen

Alles ging met gemak volgende dag in huis

Betrouwbare site, dag erna alles in huis!

Betrouwbare site, dag erna bestelling in huis!

Alles goed geregeld. Iets te veel mails ontvangen, u bestelling is ontvangen, uw bestelling wordt nu ingepakt, uw bestelling is nu naar post nl enz enz.

Niet oerfect, maar verdomd goed.

Had coiltjes besteld werd later gebeld dat niet op voorraad was en waren vergeten, samen gekeken voor een passende oplossing, verdomd goede zaak.

Snel en goedkoop

Snelle levering ook op zaterdag als het door de brievenbus kan. Prijs was goed, boven €50 gratis verzending. Heel tevreden.

Wederom tevreden met de service!

Ik bestelde e-liquid op woensdag. Donderdag alweer binnen! Als je bestelt voor 18:00 wordt het ook echt de zelfde dag nog verzonden. Het was een handig brievenbuspakketje dus ik hoefde niet eens thuis te blijven :) Super service, vorige keer in de winkel werd ik ook uitstekend geholpen!

Levering altijd volgens afspraak

Site overzichtelijk en er wordt op tijd geleverd.

Snel bestellen, betalen en geleverd.

Nooit iets op aan te merken!

Altijd alles prima en optijd.

Duidelijke site en snelle levering

Fijne site duidelijker een snelle levering

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk

Over e-smokewinkel.nl

DE GROOTSTE ELEKTRONISCHE E-SIGARETTENWINKEL VAN NEDERLAND, MEER DAN 250M2 VAPEGEAR ONDER EEN DAK!