Goed geholpen

Had problemen met mijn e smoker en heb toen gebeld Ben echt goed geholpen Hopelijk is het probleem straks opgelost

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Super en snel

Snelle en goede service

Snelle levering, goed product, tevreden klant

Helemaal geweldig

Helemaal geweldig. Snelle leveringen. Juiste spullen.

TOP !

Snelle levering, netjes gedaan. alles klopt.

Snelle levering. Product werkt prima. Zeer tevreden

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes afgeleverd

Doen wat ze zeggen

Fijne zaak

zeer goed en snel geleverd

snel geleverd met de juiste spullen

Duidelijke site

Goede producten al is het wel jammer dat er veel uitverkocht was.

Ik raad aan.

Snel afgeleverd en duidelijk service...

Besteld, volgende dag in huis.

Ze leveren wat je hebt betaald en dat de volgende dag.

Bewonderlijk!

Snelle verzending, Alles heel duidelijk aangegeven zodat je weet waar je heen moet wat je maar wilt halen en geen moeilijkheden!

Prima en op tijd geleverd

Bestelling online gedaan, en op tijd geleverd

Betrouwbaar, snel en betaalbaar

Betrouwbaar en snel

Uitstekende service

Correcte levering en een uitstekende service

Top bedrijf

Snelle service en vriendelijke mensen

supersnelle correcte levering

supersnelle correcte levering voor beste prijs

Topservice

Supper service

Keurige en snelle levering van mijn bestelling !

Keurige en snelle levering van mijn bestelling ! Dag na bestellen het bestelde ontvangen.

Snel en accuraat

Steeds op de hoogte waar de zending is en supersnelle afhandeling.

Met een simpele Google search naar mijn RPM Coils kwam ik al snel terecht op de website van de e-smokewinkel. Ruim assortiment aan producten per categorie en de levering geschiedde in letterlijk 1 dag na bestellen. Snel genoeg om voor mij te genieten van m'n vape haha!

Prima levering, goede service

Prima levering en goed advies als je beginner bent.

Gwm top geleverd !!!!

Gwm top geleverd em handige site om te bestellen !!!

Vlot en perfect

Ik had nieuwe coils besteld voor mijn smok t-storm en ze passen perfect roken goed en geen verbranding of hitte komt eraf. Het was een snelle bezorging koste maar 3 werkdagen. De producten zijn waar voor de prijs.

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk