Zeer tevreden.

Had met nood baterijen nodig voor mijn vape pen. bij de e-smokewinkel vond ik de juiste baterijen. Ze werden netjes en snel als brieven post geleverd.

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Snel en goeie kwaliteit

Goeie producten tegen een goeie prijs

Gewoon goed.

Kon vinden wat ik zocht. Betaalbaar. Snel geleverd in een mooi brievenbuspakketje. No nonsense.

Ze hebben goede service verleent werd goed geholpen..

Duidelijke website, helaas geen foto's meer ivm wetgeving, snelle nette verzending.

Snelle levering goede kwaliteit

Spullen kwamen binnen zoals ze horen te zijn

Perfect! Goede communicatie, snelle service! Ik ben zeer tevreden

Makkelijk bestellen. Duurde een paar dagen voordat het geleverd werd maar dat kan ook aan de drukte bij de pakketdiensten liggen

Ging lekker snel

Alles naar wenst verlopen

De website is overzichtelijk en alles verkoopt soepel. Echt een aanrader.

snelle nette levering

makkelijk bestellen online en snel in huis

Dik tevreden

Alleen maar positief.

Goed kwaliteit

Ik had de verkeerde besteling besteld. Maar ik werd Goed geholpen

Super snel en makkelijk te bestellen

Super snelle levering en de site is heel makkelijk

Tot op heden altijd snelle levering

Topwinkel!

Snel geleverd, goede prijs en overzichtelijke site.

Alles perfect, geleverd, en overzichtelijke website

Mijn ervaring met dit bedrijf , is zeer goed, en zal er zeker vaker bestellen !! Echt aan te raden .

Uitstekend geregeld!

Verwerken en leveren van de bestelling verliep uitstekend en helemaal volgens afspraak. Hebben daarnaast ook precies de producten waar ik naar op zoek was en voor een redelijke prijs. Niets te klagen dus, ze zien mij zeker terug als klant.

prima service

snelle verzending, product voldoet prima.

Heel netjes en super snel geleverd.

Duidelijke en overzichtelijke site. Snelle levering.

Helemaal top!

Heb fijn gewinkeld bij e smoker.nl

Bestelling gedaan perfect geleverd

Gewoon exact wat ik besteld heb.

The greatest

Snel.betrouwbaar

Perfecte service!

Klantvriendelijk en steeds tijdig geleverd!

Snelle service, heldere uitleg

Noordenweg 20