Prima, duidelijke informatievoorziening

Goed, snelle levering.

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Super goede service

Het product was snel binnen

Veel keus en snelle levering!!!

Ze moeten gratis verzenden minder dan €50

Snel

Goede omschrijving bij het product en snelle bezorgservice!

Goed, snel, geen problemen

Top service, en grote keuze

Ik zocht een simpele e-smoker en bij e-smokewinkel.nl gevonden. Ze hebben een ruime keuze aan e-liquids.

Supersnel Geleverd! Voorradig betekent daadwerkelijk voorradig!

Supersnel Geleverd! Voorradig betekent daadwerkelijk voorradig!

Geode afhandeling van de bestelling

Ik heb een aantal artikelen besteld. Bestelling was goed op tijd afgehandeld.

Helemaal top

Ik heb hier mijn e sigaret gekocht voor maar 7,95 hij is helemaal top en de smaakjes zijn zo lekker en voor zo weinig geld. Ik raad het echt aan

Duidelijk en snel

Bestelling heb ik snel ontvangen.

Snelle levering en voldoet aan de verwachtingen!

Je krijgt wat je besteld hebt!

Snelle verzending

Goede producten

Duidelijke info en prima product

Duidelijke informatie, zodat ik het product heb gekozen waar ik uiteindelijk super tevreden mee ben. Mooi design en voldoet volledig aan mijn wensen

Duidelijke website en snelle levering

Gewoon goed en snelle service

Erg goede producten

Ik zal hier u echt aan raden om te gaan bestellen hier

Goede service snel ontvangen

Groot aanbod, duidelijke communicatie

Goede en duidelijke site. Goede service en snelle service. Enige minpuntje is dat er geen afbeeldingen worden weergegeven.

Snel en goed

Snelle en goede levering.

Ruime keuze en snelle levering.

Snelle levering goede prijzen

Snelle levering goede prijzen

Super goed

Goede service en vriendelijk

Goede service en snelle leverijg

Goede service, erg tevreden!

Gemakkelijk

Zonder de foto's is het wat meer werk. Maar buiten dat erg simpel en snel geleverd.

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk

Over e-smokewinkel.nl

DE GROOTSTE ELEKTRONISCHE E-SIGARETTENWINKEL VAN NEDERLAND, MEER DAN 250M2 VAPEGEAR ONDER EEN DAK!