Prima webshop voor E-sigs

Bestelt en het kwam snel aan. Prima verpakt en wat ik vrij handig vond is dat het door de brievenbus paste. Daardoor hoef ik niet thuis te blijven. Top geregeld

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Zou dit aan iedereen aanbevelen

Snel, goed verpakt.

Zeer snelle levering. Zeer vriendelijk telefonisch te woord gestaan.

geweldig

mooie e-sigaret en ook heel fijn dat er verschillende standen op zitten

snel

makkelijke website en snelle levering

Binnen een halve dag al in de brievenbus

Positief.

Zeer positief. Aanbevelingswaard.

Snelle verzending

Binnen paar verzonden en de volgende dag in huis. Top

opberg tasje lang zwart

Prima snelle service

Als je denkt waar blijft mijn pakketje dan ligt het al in je brievenbus. Super snel en correct.

Waardeloze bezorging

Ik heb op vrijdag ochtend voor 07:00 u een bestelling van 160 euro geplaatst, in de hoop dat deze op zaterdag geleverd zou worden. Het is nu woensdag avond en de bestelling is nog steeds niet gearriveerd. In de status op website stond mijn bestelling als afgerond op vrijdag avond. De tracking die bij de bestelling stond, gaf aan dat Post NL de zending nog niet ontvangen had. Pas op maandag avond kreeg ik een email dat Post NL de bestelling ontvangen had en die zou vandaag dinsdag geleverd worden tussen 08:00-18:00u. Intussen is dit aangepast naar morgen woensdag tussen 08:00-18:00u. Ik heb gisteren bij de concurrent smokesmarter een bestelling gedaan, die vanochtend is aangekomen. Ik wacht nog altijd op de bestelling die ik bij jullie op vrijdag ochtend gedaan heb. De belofte dat deze een dag later bezorgd wordt kon niet na gekomen worden, maar het is inmiddels enkele dagen. Zeer teleurstellend.

Snelle levering! Coils zijn perfect.

Vlot en correct afgehandeld.

Ik ben inmiddels vaste klant. En nog nooit teleurgesteld.

Ruim assortiment, snelle levering

Hier een bestelling geplaatst omdat ik bij de vorige winkel 9 dagen moest wachten op mijn bestelling. Vanaf het doen van de bestelling wordt je bij iedere stap op de hoogte gehouden. De volgende dag had ik mijn pakket al in huis. De volgende keer bestel ik hier zeker weer.

Makkelijk bestellen, snel bezorgd. Helemaal top.

Jullie hebben er een vaste klant erbij

Very good experience

Loved the Iced Berry Vype pods and will order again.

Correcte levering

Jammer dat ik op een iPhone niet kan bestellen.

Het is heel vervelend dat ik perse op mijn laptop moet bestellen. En niet gewoon op mijn Iphone. Buiten dat gaat het altijd super met bestellen. Het komt netjes op tijd binnen. Word via de mail ook duidelijk op de hoogte gebracht.

Goeie service alleen een van de vapes die ik had lekte een vloeistof die naar aceton rook de andere hadden dat niet dus had die weg gegooid. Maar de rest was goed.

Goede, snelle en gratis levering

Goede, snelle en gratis levering. Tevens is hun huismerk e-liquids goedkoop en goed

Even wennen maar het werkt!

Is even wennen maar gaat goed....prima vervanging van de sigaret.

Volgens afspraak

Noordenweg 20