Goede winkel

Veel verschillende soorten sigaretten. De smaak cookie doughdough is niet lekker net alcohol.

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Snel

De bestelling werd snel en goed geleverd.

Voldoet

Snel geleverd !

Vandaag besteld, morgen in huis. Dus snel geleverd !

Goede service en snelle verzending

Goede service!

Vandaag besteld de dag daarop in huis.heel goede service en netjes verpakt

Ben echt te vreden

Morgen is het een maand geleden dat ik geen gewone sigaretten meer rook. Sinds ik de blu heb. Ben er echt te vreden over. Met Vriendelijke groet,

Snel en duidelijk

Snell service

Vriendelijke service, and snel thuis bezorgd,

Prima ervaring

Geweldig snel en betrouwbaar. En een goede service. Ben blij dat ik jullie heb ondekt en blijf zeker klant.

Prima winkel!

Al vaker geweest. Nette winkel en goede service!

Smaakt goed

Lekkere geur

Zeer tevreden met mijn bestelling!

Pakket kwam snel en product goeie kwaliteit

Snel geleverd!

Snel en goed verpakt geleverd. Ik zal zeker weer bestellen.

Overzichtelijke site,snelle levering

Alle producten zijn makkelijk te vinden en worden snel geleverd

Bestellen en volgende dag in huis

Goede service!

Snelle levering en goede producten

Mijn bestelling werd snel geleverd en alles was netjes verpakt. De producten die ik besteld heb zijn top!

Onhandige ervaring

Mijn Eleaf 1just3 had in het begin een erg branderige smaak, ik vond de gebruiksaanwijzing erg onoverzichtelijk en niet voldoende weergave zoals plaatjes en stappen die je moest zetten. Hij wordt nu nog steeds erg heet, en ook heel erg gauw heet ( na 6 heisen al ) en wordt het erg oncomfortabel om hem verder te gebruiken. Ik laat hem meestal dan weer afkoelen. Ook vindt ik e-liquids niet voldoende smaak hebben, bij andere e-liquids had ik die ervaring wel. Ik zou helaas zelf nog even verder moeten kijken wat ermee aan de hand is...

Bestelling niet compleet

Ah ik zou iig zorgen dat me bestelling in orde is.. ik mis 1flesje nicotine bij me bestelling . Het was druk dus heb het er bij gelaten in deze lastige tijd.. verders een top service snel geleverd mvg

Snel geleverx

Ja ik vind dat shisha pen is super goed werkt!

Ik vind dat de beste is Shishapen

Snel en eenvoudig. Wel jammer dat er geen PG/VG compitabiliteit wordt weergegeven.

Top, bestelling netjes en goed verpakt en super snel aangekomen.

Prima, zeer vriendelijke heer aan de lijn gehad om me te helpen bij mijn keuze. Alles top inorde

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk