Aanrader, goede service

Wist niet wat ik nodig had dus gebeld en uitstekend te woord gestaan en vooral gevonden wat ik nodig had

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Goede levering

Giede levering. Duidelijk website.

bestelling

heel goed

Goede producten

Erg goed en snel geleverd

Prima winkel!!! Snelle levering goede service

Goede klantenservice snelle levering

Bestelling komt snel!

Word altijd heel vriendelijk en netjes geholpen!

Vriendelijk personeel, geven je het advies wat je nodig hebt en hebben altijd veel op voorraad!

snel

snelle,correcte bezorging

Snelle levering, duidelijk. Alleen balen dat er geen plaatjes meer staan vermeld, maar helaas niks aan te doen.

Doen wat ze zeggen

Doen wat ze zeggen en de producten zijn top

Duidelijk en snel

Door de post iets minder snel dan verwacht, maar daar houd je in deze tijd rekening mee.

tevreden over de producten, website minder prettige ervaring

Ik ben zeer tevreden over de producten en de levering. Het is een snelle en goede service. De website loopt echter vaak vast en vind ik onoverzichtelijk.

Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Supersnel geleverd en een uitstekende kwaliteit .

Zeer snelle levering

Je krijgt wat je besteld en ook met een snelle levering.

Bezorgen optijd en je krijgt precies wat je besteld zoals het hoort!

Ruim assortiment

Shop heeft een ruim assortiment aan benodigdheden. Koop hier graag de producten die ik nodig heb.

Zeer snelle en correcte levering!

Binnen 24 uur geleverd in een nette doos.

A pleasant shopping experience

receive my order in a very short time.

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Winkel bezocht

Fijne ervaring.

Snel, goed en betrouwbaar.

Super snelle levering.

Heel goed op postbezorgingstruueling na

Keurige site en keurig verpakt. De levering werd op een verkeerd adres bezorgd. Natuurlijk nam ik verontrust telefonisch contact op toen de levering uitbleef. Ik werd heel vriendelijk gerustgesteld maar ze konden in eerste instantie nog niets voor me doen. Gelukkig kwam een buurtbewoonster de foutieve bestelling alsnog langsbrengen.

snel

snelle levering en geen minimaal bedrag voor bestelling

aalles goed

ik wou dat e-liquids groter was.

Fantastische service, goede smaken

Makkelijk te bestellen