Snel binnen. Zelfde prijs als andere. Wel brievenbus post (liquid)

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Allereerste bestelling geplaatst en zeer tevreden. Lastig wel zonder de afbeeldingen maar als je weet wat je wilt, lukt het wel. Snelle levering ondanks drukte bij de bezorgdiensten.

Geweldige service en supersnelle verzending.

De klantenservice heeft mij goed geholpen meerdere malen. De bestellingen warrn de volgende dag al binnen. Top service

Supersnelle verzending

Ik had mijn bestelling geplaatst en de volgende dag had ik alles al in huis. Goedkope batterijen en clearomizers. Ik ben zeer tevreden en kom zeker nog een keertje terug.

Good service, fast and quick.

I collected the order without problem.

Prima pods en snelle levering

Vandaag besteld en morgen in huis. Geheel volgens afspraak en goed op de hoogte gehouden via de mail. Prima adres voor voom pods gebruikers.

Levering perfect

Super service

Erg snelle levering

Ergh prima

Snel en makelijk aff

E-smokewinkel 10 sterren waard

Duidelijke site en de bestelling de volgende dag bezorgd...top.

Prima, snelle en correcte levering

Altijd ontvang ik mijn bestelling op werkdagen de volgende dag. Ook klopt altijd alles wat ik besteld heb!

Goede snelle levering

Levering kwam de volgende dag al binnen.

Batterij is troep

Ben de c14 van justfog gewend. Die houden het een hele dag uit. Deze is nieuw en is in een uur leeg. Heb spijt dat ik op blind vertrouwen de bon weg heb gegooid.

Niks mis mee

Regelen direct je bestelling. Alleen jammer dat post nl. Zo traag is als dikke ******

Site is overzichtelijk, in de middag besteld en volgende dag in huis. Top!!!

Duidelijke website

Fijne ervaring mee

goede uitleg en service, vriendelijke bediening

Prima winkel!

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Winkel bezocht

Vriendelijke medewerker

PostNL is mijn bestelling kwijt kreeg opnieuw mijn bestelling netjes binnen een dag geleverd

Goede prijzen. Snelle levering

snelle levering en makkelijk te bestellen

Snel en juist

Super snelle me bestelling zeertevrede

foute levering

Ik heb 3 batterijen ontvangen met een lagere mAh dan wat besteld was. De klantenservice had het druk en heeft mij een tijdelijke korting op de volgende bestelling aangeboden ipv terugsturen (op mijn kosten) en opnieuw opsturen (ook op mijn kosten) van de gewenste batterijen. Niet ideaal, maar wel vriendelijk afgehandeld. Alles andere was zoals besteld en de levering was snel. Had in het verleden geen problemen met deze winkel en zal ook klant blijven bij hun.

Accurate levering, telefonisch benaderbaar

Optijd besteld, dan garantie van levering de volgende dag. De Innokin coils 0.8 zijn echter niet altijd voorradig.

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk