Goede en snelle service

Ik heb nu een aantal keren besteld. Producten zijn van top kwaliteit en worden snel geleverd!

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Goed en overzichtelijk

Heel tevreden

Topbediening! Ben al jaren vaste klant.

hele goede snelle service

hele snel service mijn dank daarvoor.

Goeie service en snelle levering!

prima geregeld

in het begin wat ingewikkeld maar uiteindelijk goed gelukt

Goede sevice en snelle levering

Goede sevice en snelle levering

Vandaag besteld en vaak volgende werkdag thuis.

Makkelijk en snel

Jammer dat er beslist is dat er geen foto's meer geplaatst mogen worden in Nederland. Maar als je zo als mij weet wat je moet hebben..........makkelijk besteld en snel geleverd

Eerste bestelling

Voor het eerst een e-sigaret voor mijn vrouw zij ligt ziek op bed maar wilde toch nog eens een sigaretje roke. Als test twee supersmokers besteld om te proberen zaterdag 16 Jan binnen meteen in middag één geprobeerd nou dat was een tegenvaller na enkele pufjes ging de sigaret knipperen en kwam er geen damp of smaak meer uit, terwijl een sigaret het equivalent van vier pakjes sigaretten zou zijn volgens de verpakking een tegenvaller dus. Ik zei tegen mijn vrouw, meid we hebben er nog een die proberen we morgen wel zo gezegd zo gedaan zondagmiddag de tweede uitgepakt Er even in bed recht op voor gaan zitten voor een genot momentje, Maar helaas deze duurde nog korter dan de eerste ook weer aan het knipperen geen damp en geen smaak. Misschien doen we iets verkeerds? Ik heb nog gemaild daar kreeg ik een mail op terug dat ik moest bellen Ik bellen twee voor mij na een kwartier maar opgegeven geen zin om langer te wachten ,

Snel, en netjes

Brievenbuspost dus ik hoef niet thuis te zijn. After pay erg fijn.

Everything was great!

Goede website overzichtelijk, snelle levering, grote klasse

Snelle levering, lage prijs

Prima levering, snel en prijzen zijn goed.

Snelle bezorging.

Goed, I dont speak much Dutch but was able to navigate and complete my order easily.

Normaal winkel ik bij e-smokewinkel store in Ridderkerk. vanwege deze pandemie besloot ik mijn eliquid online te kopen

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Winkel bezocht

Goede snelle service

Het was snel bezorgd en de kwaliteit van het product is heel goed! Zeer tevreden

Zeer goede snelle service

Duidelijke site

Heel goed geregeld

Alles lag netjes op tijd klaar perfect geregeld Kon het netjes aan de achterzijde ophalen

Bestelling was prima in orde

Snel goed

Plezierig

Super snelle levering!

Makkelijk te gebruiken website, snelle levering. Wat wil je nog meer?

Goede en snelle service

Ik ben heel erg tevreden over e-smokewinkel.nl , Het bestellen gaat makkelijk en de bezorging is snel.

Goede ervaring!

Bestelling snel binnen, goed product!

Had in de morgen een bestelling geplaatst; en ,s avonds had ik het al binnen! Super

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk