Uitstekende service!

Ze doen wat ze beloven, Voor 18 uur besteld is de zelfde dag verzonden. Ik kreeg binnen ongeveer 30 minuten een mail dat het pakketje al onderweg was, Een dag later heb ik deze keurig verpakt ontvangen. De spullen zijn van goeie kwaliteit, En de meeste dingen zijn iets goedkoper dan op andere sites dus dat is fijn. Daarnaast zijn er veel betaal mogelijkheden, Je kan gewoon betalen met VVV cadeaubon en dergelijke. Iets wat niet veel sites doen. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

TOP EN SNELLE LEVERING

Uitstekend !

Goede, duidelijke verkoopsite

Als beginner goed mijn weg weten te vinden binnen de wereld van e-smoke en vape. Kijk al uit naar volgende bestelling!

Een goede ervaring

Het is een makkelijke te bezoeken site,overzichtelijk.het is kijken,aan klikken,kiezen en betalen

Netjes op tijd

Duidelijke omschrijving en keurig op tijd geleverd

Tevreden, snelle afwerking

Supersnel geleverd

Mijn JustFog starterset supersnel gekregen. Nadat mijn oude e sigaret kapot was gegaan, snel een nieuwe besteld. De volgende dag in huis. Bedankt

Gewoon perfect

Paar maal in de winkel geweest en de adviezen die je krijgt is gewoon heel goed.

Never received my package

Never received my package, no help from the shop.

goede service en snelle levering

Goeie service

Glaasje voor m’n vaporesso besteld en wat liquids. Was de volgende dag al in huis. Helemaal top

Snel geleverd, alles zoals het hoort

Keurig geleverd

De bestelling werd keurig in de brievenbus geleverd. Helaas wel een dag vertraging, maar het is druk bij de postbezorging deze barre tijden... Groet, Alex

Super snelle en goede levering

Super snelle en goede levering

Mooie winkel

Goede zaak

Top service en bezorging

Prettig

Het was een prettige ervaring werkte goed de ene beter dan de ander

Goeie en snelle service

Goed en snel; jammer dat postnl dan niet mee werkt.

Nog niks

Ik wacht al 2 weken op mijn pakketje. Heb nogsteeds niks ontvangen. Op de post nl site kunnen ze het ook niet vinden. **********

Top !!!

Gestop met sigaretten en daarvoor in de plaats de vype Epen 3 aangeschaft. Geen behoefte meer aan een gewoone sigaret.

Netjes verpakt en afgeleverd.

Snel & makkelijk

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Het is een goeie winkel met veel artiekelen

Een winkel die veel producten verkoopt en goeie kwaliteit e sigaretten heeft. Wel jammer dat ze geen foto’s meer mogen tonen

Heldere uitleg bij keuze van de vloeistof

Prima en heldere uitleg.

Noordenweg 20