Goed prijs en kwaliteit

Ik heb verschillende epods besteld voor mijn Vype ePen 3. Ze werden snel geleverd.

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

There is variety and items arrived at home fast and well

Tevreden

Ervaren als zeer prettig. Vriendelijk, behulpzaam en duidelijk kennis van hun producten.

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Winkel bezocht

Snelle levering, en goed product!

Duidelijke website makkelijk bestellen en snel geleverd

prima ervaring snelle levering

prima ervaring snelle levering

Gewoon een topwinkel

Ik kom altijd in de winkel en word netjes en vakkundig geholpen

Snel en goed!

Altijd snel geleverd. Prima spullen, goed assortiment en zelfde een nalevering. Kortom TOP.!!

Duidelijke website, goede communicatie en snelle levering.

Ruime keuze en duidelijke en gebruiksvriendelijke website.

Hele fijne ervaring

Bestelling snel in huis. Site is super toegankelijk en makkelijk.

Keurig en snelle levering

Prima en snel

Slechte te bereiken over missend artikel

Ik was erg tevreden over de wel ontvangen artikelen. Helaas heb ik meerdere malen gemaild over een ontbrekend artikel en heb nooit reactie ontvangen tot op vandaag. Jammer, voor de rest tevreden

Tegen alle verwachtingen in binnen 24 uur geleverd wat enorm snel is gezien de huidige tijd (corona). Geen klachten, bestelling kwam heelhuids en in perfecte nieuwstaat aan.

Zeer snelle levering

Vrijdagavond bestelling geplaatst en deze zou dinsdag volgens track en tracé geleverd worden maar werd alsnog via brievenbus post op zaterdagmiddag geleverd. Tevens prettige website, overzichtelijk.

Super snelle levering en goede hulp om het juiste te bestellen. Waanzin dat ze geen afbeeldingen meer mogen plaatsen van de artikelen die ze verkopen. Zo bestel je gemakkelijk het verkeerde en moet het terugsturen. Die wet is volkomen onzinnig.

Perfect service

Perfect service , fast delivery

Producten goed, levering erg laat

Producten zijn zoals omschreven, ze kwamen echter pas na ruim een week aan.

Uitstekend netjes verpakt snelle levering

lang moeten wachten. 7 euro leveringskost en toestel werkt niet

ik heb 3 dagen moeten wachten op mijn vaporesso baby tarrot, zelfs achter ik 60euro +- heb uitgegeven, mocht ik nog eens 7 euro aan verzendingskost, echter heb ik een toestel gekregen die niet eens werkt batterij laad niet op en toestel gaat zelfs niet aan. dus echte goeie ervaring was het niet.

Mijn bestelling is nog niet binnen

Ik heb nog geen mening, omdat mijn bestelling er nog niet is

Gweldig

Maandag besteld woensdag in huis TOP

Betrouwbaar en correct!

Altijd op tijd en correct.

Vlotte werkwijze zelfs in coronatijd

Bestellen, verwerking en het achteraf kunnen betalen zijn voor mij reden om voortaan via jullie mijn rook gerei te bestellen.

Snel en efficiënt

Klik en klaar. Daarna snel in de brievenbus! Top.

Veel keus, goede prijs, makkelijk bestellen en snel geleverd.

Toppie.

Prima producten, goed geprijsd

Tot zoverre altijd kwalitatief goede producten ontvangen. Helaas was het pakketje iets vertraagd gezien de drukte van PostNL. Al met al goeie ervaringen.

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk